StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найскладніша оптична ілюзія: потрібно знайти бджолу серед маків

18 липня 2023, 11:44оновлено 19 липня 2023, 10:23
37637
На великому полі червоних квітів десь причаїлася комаха, помітити яку зможуть лише дуже уважні люди.
Поле с маками, пчела
Потрібно знайти бджолу серед маків за 14 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, Instagram feklarin

Оптичні ілюзії, головоломки та інші загадки допомагають не лише перевірити нашу кмітливість, а й покращувати уважність до деталей і спостережливість. Якщо часто розгадувати такі загадки, уже скоро ви помітите, що почали лускати такі завдання як горішки. Наступна оптична ілюзія змусить ваш мозок працювати на повну потужність, адже потрібно буде знайти бджолу серед великої кількості маків на полі.

Якщо ви не боїтеся кинути собі виклик і перевірити свою спостережливість, тоді вперед. Але не забудьте прихопити секундомір, адже потрібно буде засікати час. На виконання завдання дається всього 14 секунд, пише Fresherslive. Готові позмагатися наввипередки з часом?

На фотографії ми бачимо поле з маками. Квіти покривають поле, наче товстою червоно-зеленою ковдрою, і кінця-краю їм не видно. Здавалося б, що це безмежжя квіткової краси не потривожила жодна тваринка. Але це не так – десь серед квітів заховалася бджола, помітити яку буде дуже непросто.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Навіть генії не знайдуть відповіді на загадку: треба знайти змію серед черепах

Для виконання завдання доведеться дуже добре зосередитися і не відволікатися ні на що інше, адже помітити таку маленьку комаху на квітах – це загадка великої складності.

Коли виконаєте завдання, не забудьте запропонувати його своїм рідним і друзям – раптом вони теж не відмовляться перевірити свою уважність і спостережливість.

Поле с маками
Потрібно знайти бджолу серед маків за 14 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдалося знайти бджолу серед квітів, даємо невелику підказку – зверніть особливу увагу на лівий край картинки ближче до центру по горизонталі.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Поле с маками
Бджола заховалася на квітці зліва/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку. Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.

Також раніше ми розповідали про загадку, яку практично неможливо розгадати – потрібно знайти журавля на картинці. Птах замаскований так добре, що знайти його майже неможливо. Зробити це зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти