StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Заплутана оптична ілюзія: лише одиниці знайдуть хижака і врятують оленя

15 липня 2023, 12:05оновлено 15 липня 2023, 16:58
34247
На картинці заховався хижак, який збирається напасти на оленя. Чи зможете ви помітити, де причаїлася небезпека?
Олени
Потрібно знайти хижака і врятувати оленя за 14 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, УНІАН

Розгадування головоломок та різних загадок – це дуже хороше тренування для мозку. Особливо, якщо влаштовувати таке тренування щодня. Не обов’язково витрачати на це дуже багато часу кожного дня, достатньо буде хоча б кількох хвилин, і результат не змусить вас чекати – ваша уважність до деталей і спостережливість дуже сильно загостряться. Якраз спостережливість і буде потрібна під час розгадування наступної оптичної ілюзії, у якій потрібно знайти на картинці хижака, який збирається напасти на оленя.

На пошуки хижака у вас буде всього 14 секунд, тому доведеться дуже зосередитися на виконанні завдання, пише Fresherslive.

На картинці ми бачимо оленя, який стоїть скраю неглибокої водойми. Тварина озирається, очевидно, відчуваючи якусь небезпеку. Саме джерело небезпеки і потрібно розшукати. Де саме причаївся хижак? Чи зможете ви швидко дати відповідь на це запитання?

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Загадка, яку практично неможливо розгадати: потрібно знайти журавля на картинці

Навколо оленя, на перший погляд, нікого немає. Всюди лише зелень і вода. Тому знайти хижака, який може напасти на невинну тваринку, буде важко.

Спробуйте відкласти усі справи, зосередитися і увімкнути свою спостережливість на повну потужність, щоб швидше впоратися із завданням.

Якщо вам вдалося швидко знайти хижака на картинці, можете запропонувати цю головоломку своїм рідним і друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Олень
Потрібно знайти хижака і врятувати оленя за 14 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти хижака, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ліву частину кущів позаду оленя.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Олень
Потрібно знайти хижака і врятувати оленя/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку. Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.

Також раніше ми розповідали про загадку, яку практично неможливо розгадати – потрібно знайти журавля на картинці. Птах замаскований так добре, що знайти його майже неможливо. Зробити це зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти