StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найуважніших: треба знайти чорну пантеру і врятувати хлопчика за 20 секунд

11 серпня 2023, 07:05оновлено 12 серпня 2023, 19:02
7796
Потрібно мати справді орлиний зір, щоб помітити хижака, який підкрадається до дитини.
Оптическая иллюзия, пантера
Треба знайти чорну пантеру за 20 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії – це досить складні завдання, які кидають виклик нашому сприйняттю усього, що нас оточує. Відома приказка каже, що "зовнішність може бути оманливою", і саме так можна сказати про оптичні ілюзії. Те, що ми бачимо на перший погляд, може виявитися зовсім не тим, що є на малюнку насправді. Наступну загадку зможуть розгадати лише найбільш спостережливі та уважні люди, які не бояться складнощів.

Завдання полягає у тому, що потрібно відшукати на картинці чорну пантеру. І зробити це потрібно всього за 20 секунд, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Оптична ілюзія для тих, хто не боїться труднощів: потрібно знайти орла на картинці

відео дня

На картинці ми бачимо хлопчика, який самотньо сидить на камені у майже повній темноті. Дитина тримає у руках ліхтар, щоб бачити, що робиться навколо.

Але хлопчик не бачить небезпеки, яка причаїлася неподалік. До нього непомітно підбирається чорна пантера. Потрібно знайти її якомога швидше, щоб врятувати дитину від хижака.

Доведеться добряче попрацювати і напружити свій зір, щоб помітити тварину, яка заховалася від нашого погляду. Огляньте усі закутки картинки і намагайтеся мислити нестандартно, щоб швидше знайти правильну відповідь.

Якщо вам не вдається вирішити завдання за 20 секунд – не опускайте руки, а просто продовжуйте шукати, незважаючи на час.

Коли завершите виконувати завдання, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – можливо, вони теж будуть не проти перевірити свою уважність і спостережливість. А потім можна порівняти, у кого пішло найменше часу на пошуки хижака.

Оптическая иллюзия
Треба знайти чорну пантеру за 20 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти пантеру, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут картинки і спробуйте розгледіти те, що заховалося у темноті.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Чорна пантера заховалася у правому нижньому куті/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про заплутану загадку з неймовірною відповіддю, у якій потрібно знайти тигра у лісі. Навіть якщо ви вважаєте себе дуже уважними, не варто думати, що цю загадку вдасться розгадати швидко.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти добре замасковану змію серед листя. Лише найуважніші зможуть помітити те, що приховується від нашого погляду між листям у лісі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти