StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка лише для геніїв: потрібно знайти добре замасковану змію серед листя

7 серпня 2023, 11:48оновлено 9 серпня 2023, 15:58
65013
Лише найуважніші зможуть помітити те, що приховується від нашого погляду між листям у лісі.
Змея
Потрібно знайти змію серед листя за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, ua.depositphotos.com

Різноманітні складні загадки можуть "розворушити" мозок перед складним робочим днем або допомогти вам відпочити після важкої роботи. Наступна загадка допоможе потренувати свою уважність і заодно перевірити, наскільки ви спостережлива людина. Завдання полягає у тому, що потрібно знайти добре замасковану змію серед листя у лісі.

Плазуна потрібно відшукати всього за 12 секунд, пише Fresherslive. Тому не гайте часу і одразу приступайте до розгадування загадки.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для людей з орлиним поглядом: потрібно знайти каблучку для принцеси

відео дня

На картинці ми бачимо товстий шар осіннього листя серед лісу, і лише де-не-де пробиваються ще зелені рослинки і лежать зелені листочки.

На перший погляд здається, що нічого крім листя на картинці побачити не можна. Але там заховався плазун, помітити якого зможуть лише одиниці. Змія дуже добре замаскувалася.

Спробуйте окинути оком спершу всю картинку – раптом вам пощастить і вдасться знайти плазуна одразу. Якщо такий трюк не вдався, то проскануйте поглядом фото, заглядаючи по черзі у кожен закуток та аналізуючи кожну дрібницю.

Досі не помітили змію? Не варто засмучуватися. Просто дайте собі більше часу, не підганяйте себе і продовжуйте пошуки до переможного кінця – аж поки не знайдете те, що шукаєте.

Головоломка
Потрібно знайти змію серед листя за 12 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається відшукати плазуна, даємо невелику підказку – зверніть увагу на центральну частину картинки, уважно придивіться. Ця змія має такий же колір, як і листя, на якому вона лежить. Але є окремі деталі, які видають її присутність, варто лише зачепитися за них поглядом.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Змія дуже добре замаскована/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для найхитріших – потрібно знайти собаку у "царстві котів". Не так вже й легко буде помітити єдиного песика серед навали грайливих пухнастих котиків, та ще й вкластися у 15 секунд.

Також раніше ми розповідали про складну загадка для найвитриваліших, у якій треба знайти 10 відмінностей між картинками. Загадка з котиками може збити з пантелику кого завгодно. При цьому завдання потрібно виконати ще й дуже швидко – за 20 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти