StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Впораються лише генії: потрібно відшукати серце серед папуг і квітів

9 серпня 2023, 12:40оновлено 9 серпня 2023, 15:57
30496
Знайти серце зможуть лише одиниці, адже на це завдання дається всього 15 секунд. Багато деталей на малюнку відволікатимуть від мети.
Головоломка, папугаи, сердце
Потрібно знайти серце на малюнку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, ua.depositphotos.com

Різні головоломки та оптичні ілюзії – це не лише розвага. Такі загадки не тільки допоможуть розслабитися і гарно провести час, а ще й стануть у нагоді для покращення своїх розумових здібностей та загострення уважності. Наступна загадка змусить вас бути дуже зосередженими, адже потрібно буде знайти серце на яскравому малюнку з птахами і квітами.

На вирішення завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Не кожному вдасться вкластися у цей час і швидко вирішити завдання.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для людей з орлиним поглядом: потрібно знайти каблучку для принцеси

відео дня

Перед вашими очима – яскрава картинка з великою кількістю квітів та папугами. Птахи сидять парами серед квітів. І в цій романтичній обстановці десь заховане серце. Де саме воно розташоване зможе побачити не кожен.

Варто зосередитися, окинути поглядом спершу всю картинку загалом – а раптом вам вдасться помітити серце "неозброєним оком". Якщо вам не пощастило одразу його знайти – продовжуйте пошуки, проглядаючи по черзі кожну частинку картинки.

Не варто засмучуватися, якщо не вдалося помітити серце за 15 секунд – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи уваги на час.

Головоломка, попугаи, цветы
Потрібно знайти серце на малюнку за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається помітити серце на картинці, даємо невелику підказку – зверніть увагу на рожеву квітку біля правого краю картинки. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка, попугаи, цветы
Серце справа біля рожевої квітки/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти добре замасковану змію серед листя. Лише найуважніші зможуть помітити те, що приховується від нашого погляду між листям у лісі.

Також раніше ми розповідали про дуже складну загадку, у якій потрібно знайти мураху серед бджіл. Мураху потрібно знайти всього за 19 секунд. У вирі комах ваш погляд просто заплутається.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти