StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Задача не для слабкодухих: лише справжній геній знайде 5 замків за 15 секунд

8 вересня 2024, 11:44оновлено 10 вересня, 07:47
11052
Головоломки - чудовий спосіб змусити мозок працювати і тренувати неврологічні м'язи. Існує три основні категорії - спостережливі, аналітичні та математичні.
Задача не для слабкодухих: лише справжній геній знайде 5 замків за 15 секунд
Головоломки на уважність - лише геній знайде 5 замків за 15 секунд / Колаж Главред, фото: Spin Genie UK, ua.depositphotos.com

Тільки люди з блискучим інтелектом можуть виділити п'ять пісочних замків на цьому зображенні за 15 секунд. Головоломки поділяються на три основні категорії - спостережливі, аналітичні та математичні. Математичні головоломки - це, як правило, математичні задачки, тоді як головоломки, що розвивають аналітичне мислення, - це складні письмові загадки, повідомляє Mirror.

Якщо ви любите задачі на логіку і головоломки, вас може зацікавити: треба мати "зір орла", щоб знайти шпильку серед скріпок: на загадку дається всього 9 секунд.

Обидва типи просять глядача вирішити проблему якомога швидше. Наведена вище головоломка є спостережливою, яка закликає глядача кинути погляд на зображення, щоб знайти аномалію або аномалії.

відео дня

Ця головоломка від Spin Genie UK починається зі складного зображення і просить вас знайти п'ять замків, захованих серед цієї жвавої пляжної сцени.

Задача не для слабкодухих: лише справжній геній знайде 5 замків за 15 секунд
Фото: Spin Genie UK

Щоб розв'язати цю головоломку, вам потрібно просканувати зображення зверху вниз і знайти піщані замки якомога швидше. На виконання завдання дається лише 15 секунд.

Чи вдалося вам знайти їх за цей час? Якщо ні, подивіться нижче - ми надали ще одне зображення з обведеними відповідями.

Підказкою є те, що піщані замки розкидані по всьому зображенню. Вони можуть бути під деревами, поруч з іншими морськими атрибутами, такими як лопати та дошки для серфінгу, або поруч з відпочивальниками на пляжі.

Правильна відповідь
Правильна відповідь / Фото: Spin Genie UK

Головоломки - чудовий спосіб стимулювати неврологічні шляхи у вашому мозку і допомагають тренувати його так само, як біг підтюпцем або плавання допомагає м'язам рук і ніг.

Експерти вважають, що ці вправи можуть допомогти зробити розум щасливішим і здоровішим.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Ви можете випробувати себе в інших головоломках. Наприклад, є оптична ілюзія, де за 8 секунд потрібно знайти загублену в парку атракціонів рукавичку серед машинок.

Ще одна цікава задача для тих, хто добре бачить: знайти букву O серед багатьох букв D на таблиці.

Інша оптична ілюзія пропонує знайти діамантову каблучку за 13 секунд — вона загубилася серед моркви на фермі, і ваше завдання допомогти дівчині її відшукати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти