StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я не можу перестати сміятися": батьки назвали свою дитину дуже дивним ім'ям

4 серпня 2023, 18:30
91292
Одна жінка опинилася у незручному становищі, коли дізналася про повне ім'я трьохрічної племінниці своєї подруги.
ребенок, родители
Батьки назвали свою дитину дуже дивним ім'ям / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Вибір імені для майбутньої дитини – це завжди складне питання, яке часто стає причиною дискусій. Кожна людина має власну думку на цей рахунок, з якою оточуючі не завжди погоджуються. Деякі імена можуть асоціюватися з негативними спогадами або не сподобатися комусь із рідних чи знайомих.

Як пише Mirror, одна жінка опинилася у незручному становищі, коли дізналася про повне ім'я трьохрічної племінниці своєї подруги. Жінка зізналася, що під час неформальної розмови під час вечірки випадково розсміялася вголос, коли почула, що дитину насправді звуть Райдужне кохання.

Жінка розповіла, що після їхньої розмови подруга була дуже засмучена, оскільки вона також хотіла назвати свою майбутню доньку тим самим іменем. Однак реакція подруги відштовхнула її.

відео дня

"Коли ми обоє були тверезі, вона знову згадала про це і сказала, що хоче, щоб у її дитини було таке ж ім’я. Але я все одно сказала їй, що це ім’я не просто погане, воно смішне. Моя подруга дуже засмутилася і сказала, що це гарне ім’я. Думаю, я могла б би бути добрішою щодо цього, але я все одно вважаю, що це потрібно було сказати", - каже жінка.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти