StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише найхитріші розгадають загадку: треба знайти помилку на зображенні за 7 секунд

21 листопада 2023, 17:07оновлено 24 листопада 2023, 15:16
6808
На картинці з побутовим сюжетом автор припустився однієї помилки. Відшукати її за такий короткий проміжок часу буде непросто.
Загадка, девушка
Потрібно знайти помилку на зображенні за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, jagranjosh

Найпростіший спосіб перевірити свою уважність до деталей та кмітливість – спробувати розгадати кілька цікавих загадок. Таким чином можна і перевірити себе, і гарно провести час. До того ж регулярне розгадування різних головоломок, оптичних ілюзій, ребусів та інших загадок неминуче приведе вас до покращення своєї кмітливості та спостережливості.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наступна загадка вимагатиме застосування нестандартного мислення, адже потрібно буде здогадатися, де на зображенні є помилка, пише jagranjosh.

відео дня

Ми бачимо на картинці дівчину за обіднім столом. Вона насолоджується їжею і разом з цим задумливо дивиться кудись в сторону.

Здавалося б, на малюнку немає нічого незвичайного – звичайна побутова ситуація. Але не все так просто. Щось на цій картинці не так, і саме вам потрібно відшукати цю невідповідність.

Завдання ускладнюється ще й тим, що потрібно його виконати всього за 7 секунд. Не кожному вдасться так швидко впоратися із загадкою. А можливо ви дуже кмітлива й уважна людина і вам вдасться відшукати помилку навіть швидше, ніж за 7 секунд?

Загадка
Потрібно знайти помилку на зображенні за 7 секунд/ jagranjosh

Спробуйте зосередитися, ні на що не відволікатися і відшукати помилку на картинці на швидкість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Дівчина їсть суп виделкою/ jagranjosh

Помилка полягає у тому, що дівчина їсть суп виделкою.

Раніше ми розповідали про загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти голуба на вулиці міста за 8 секунд. Хитрий голуб заховався так майстерно, що помітити його зможуть тільки дуже уважні люди.

Також раніше ми розповідали про складний ребус, у якому потрібно за 1 хв вгадати слово, заховане на картинці. Заховане у загадці слово дуже важливе для кожного українця. Доведеться добре подумати, щоб добратися до відгадки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти