StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки геній побачить кота за 8 секунд: складна загадка на уважність

13 березня 2024, 02:50оновлено 13 березня, 10:44
917
Котик настільки добре замаскувався, що помітити його зможе лише дуже уважна людина.
Кот, загадка
Потрібно знайти кота за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: Reddit, unsplash.com

Різноманітні загадки та оптичні ілюзії допомагають нам розвивати свою спостережливість і тренувати свої навички розв’язання логічних завдань. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, то вже дуже скоро можна помітити, що з кожним разом нам стає все легше і легше виконувати подібні завдання.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

У наступній загадці потрібно відшукати котика, який заховався на вулиці, пише The Sun. Тваринка влаштувала собі схованку серед трави, каміння і піску.

відео дня

Якщо поглянути на зображення, то спершу може здаватися, ніби ніякого котика там немає. Але це не так. Якщо добре придивитися, то стане зрозуміло, що тваринка там є, просто знайшла таку схованку, у якій її зможуть відшукати лише одиниці.

Кіт практично злився з усім, що його оточує, наче хамелеон. Тому не варто сподіватися, що його буде легко знайти.

При цьому на пошуки хвостатого домашнього улюбленця дається всього 8 секунд, що ще більше ускладнює завдання. Тільки одиницям вдасться помітити, де ж заховався котик, за такий невеликий проміжок часу.

Загадка
Потрібно знайти кота за 8 секунд/ Reddit

Ця загадка змусить вас використати всю свою терплячість та уважність, адже не так то й просто буде виконати таке складне завдання.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити кота/ Reddit

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти загублений телефон за 13 секунд. Тільки найуважнішим людям вдасться помітити, де ж заховався телефон на картинці.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти собаку за 9 секунд. Непросто буде помітити, де ж саме заховався песик.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти