StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди із "зором яструба" знайдуть бурундука за 10 секунд: оптична ілюзія на уважність

12 березня 2024, 10:51оновлено 13 березня, 10:43
8813
Тільки люди з найгострішим зором помітять, де ж заховався хитрий гризун.

Загадка, бурундук
Потрібно знайти бурундука за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, unsplash.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно відшукати захований об’єкт, тварину або людину, дуже складні для розв’язування. Адже зазвичай такі загадки створені таким чином, щоб заплутати глядача і випробувати його уважність.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати хитрого бурундука, який заховався в лісі, пише The Sun. Тваринка настільки добре замаскувалася, що помітити її зможуть тільки люди, які мають справді "орлиний зір".

На картинці ми бачимо дерево, яке росте посеред лісу. На перший погляд здається, що більше нічого, крім зображення цієї лісової ідилії, ми не побачимо. Але це не так. Десь на картинці заховався хитрий бурундук, помітити якого буде дуже складно.

При цьому загадку потрібно розгадати всього за 10 секунд, що ще більше ускладнює завдання. Доведеться бути максимально зосередженими, щоб встигнути впоратися за такий короткий проміжок часу.

Доведеться застосувати всю свою уважність, щоб не пропустити місце, де захований милий бурундук.

Загадка
Потрібно знайти бурундука за 10 секунд/ Brightside

Для зручності пошуку можете поділити картинку на уявні квадрати й оглядати кожен із цих квадратів по черзі, поки правильна відповідь не потрапить у поле вашого зору.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Помітити бурундука буде важко/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти собаку за 9 секунд. Непросто буде помітити, де ж саме заховався песик.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти дивне яблуко за 7 секунд. Доведеться добре постаратися, щоб помітити, де саме заховалося яблуко, яке відрізняється від усіх інших.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти