StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише найуважніший знайде собаку за 9 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

10 березня 2024, 23:58оновлено 13 березня, 10:43
1737
Непросто буде помітити, де ж саме заховався песик.

Собака, загадка
Потрібно знайти собаку за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Reddit

Оптичні ілюзії є дуже складними для розгадування загадками, адже вони спеціально розроблені так, щоб обманювати наш зір. Тому для виконання таких завдань знадобляться неабиякі навички, а також уважність і терплячість.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати собаку, який захований на зображенні осіннього парку, пише The Sun.

Непросто буде помітити хитрого песика, адже він заховався настільки добре, що навіть і сліду не видно. Лише найуважнішим людям може вдатися відшукати домашнього улюбленця. Але для цього знадобиться неабияке терпіння.

На перший погляд може здаватися, нібито на картинці немає ніякого собаки. Але це саме той випадок, коли перше враження оманливе. Собачка на картинці точно є, просто замаскований дуже майстерно.

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, ні на що не відволікатися і стежити за часом, адже завдання потрібно виконати всього за 9 секунд, що точно буде під силу не кожному.

Загадка
Потрібно знайти собаку за 9 секунд/ Reddit

А коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Собаку важко буде помітити/ Reddit

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 2 загублені предмети. Сім’я загубила пензлик і щітку, і тепер ніде їх не можуть знайти. Потрібно допомогти їм відшукати ці предмети за 22 секунди.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно помітити R серед K. Через велику кількість літер K важко буде відшукати серед них єдину відмінну літеру. До того ж, це потрібно зробити всього за 12 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти