StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише 2% людей знайдуть порося в цирку за 15 секунд: шалена оптична ілюзія для геніїв

3 жовтня 2023, 12:46оновлено 4 жовтня 2023, 15:44
4074
Тваринка заховалася так добре, що лише одиниці зможуть її знайти, а ще менше людей зможе вкластися у запропонований час.
Поросенки, оптическая иллюзия
Потрібно знайти порося в цирку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Bright Side

Нова оптична ілюзія змушує хапатися за голову усіх, хто намагається її розгадати. На малюнку, де зображені тварини у цирку, десь непомітно причаїлося порося, і помітити його буде дуже непросто.

До того ж завдання ускладнене тим, що його потрібно виконати всього за 15 секунд, пише jagranjosh.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Дивовижна оптична ілюзія: потрібно знайти число 780 за 10 секунд

відео дня

Оптичні ілюзії кидають виклик тому, як наш мозок сприймає усе, що бачить навколо. Коли ми дивимося на якесь зображення, то сприймаємо його буквально, ґрунтуючись на тому, як виглядає усе зображене на ньому. Але оптичні ілюзії приховують у собі те, що важко побачити, або викривлюють реальність, показуючи її нам не такою, якою вона є насправді.

Представлена тут загадка не є винятком – ми бачимо на картинці тварин і різні предмети, але там також є прихована тварина, яку не можна так просто помітити неозброєним оком.

Тваринка дуже добре заховалася, тому доведеться застосуватися усі свої вміння і загострити свою уважність, щоб впоратися з цією оптичною ілюзією.

Можете використати таймер або секундомір, щоб стежити за часом. Але не варто розчаровуватися, якщо вам не вдалося розгадати загадку за 15 секунд, адже вона справді складна.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям, щоб потім порівняти час і перевірити, хто з вас зумів впоратися найшвидше.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти порося в цирку за 15 секунд/ Bright Side

Якщо вам не вдається знайти порося, яке заховалося, даємо підказку – придивіться, чи нічого ви не помічаєте за м’ячем у кольорову смужку.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Порося заховалося за м'ячем/ Bright Side

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти козу в горах за 12 секунд. Тварина замаскувалася дуже добре, і помітити її буде складно. Тільки люди з гнучким мисленням зможуть це зробити.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд. Розгадка захована так добре, що мало хто помітить, куди варто дивитися на цій картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти