StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рятувальники знайшли собаку, що загруз у канаві, але на них чекав сюрприз

5 березня 2024, 17:30оновлено 5 березня, 20:45
Чоловіки явно не очікували такого повороту подій.
Рятувальники виявили собаку, що загруз у канаві, але на них чекав сюрприз
Рятувальники виявили собаку, що загруз у канаві, але на них чекав сюрприз / Фото: facebook.com/CleethorpesWildlifeRescue

Рятувальники тварин прибули в один із парків Англії за повідомленням про собаку, який застряг у канаві, але, прибувши на місце, виявили щось цікаве.

Організація Cleethorpes Wildlife Rescue написала у Facebook, що волонтерів-рятувальників направили до парку Торп у районі пляжу Клітхорпс після отримання кількох повідомлень про собаку, який застряг у брудній канаві.

Хто такі Cleethorpes Wildlife Rescue?

Це невелика, але віддана група добровольців, що базується в Грімсбі та Клітхорпсі та їхніх околицях. Вони займаються порятунком різних видів тварин і працюють разом із ветеринарними лікарями та іншими партнерськими службами порятунку. Волонтери регулярно проходять навчання і підвищення кваліфікації, щоб забезпечити найвищу якість допомоги, говориться на сайті.

відео дня

"Поки наші добровольці прямували в цей район, ми обговорили з волонтерами з організації Charlie's Angels Lost and Found Pets план дій і місцезнаходження тварини", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники, які прибули, виявили, що брудний собака насправді був "статуєю, яку врятував один зі співробітників на місці".

"Спасибі тим, хто повідомив про подію з добрими намірами, і спасибі нашим волонтерам-рятувальникам на воді за їхню негайну реакцію - вони прибули на місце події та були готові до роботи менш ніж за 20 хвилин", - ідеться в повідомленні.

Врятований собака
Врятований собака / Фото: facebook.com/CleethorpesWildlifeRescue

Раніше ми розповідали, що жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини, але люди назвали це ім'я "жахливим". Вона захотіла дати малюкові ім'я Фокс. Десятки людей відреагували на публікацію, деякі сказали, що знають дітей на ім'я Фокс, але інші різко критикували це ім'я.

Нещодавно чоловік повідав чарівну історію, пов'язану з ім'ям пса. Оскільки пса породи "золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти