StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ветеринар назвав 5 тварин, яких він ніколи б не завів в якості домашніх вихованців

28 лютого 2024, 17:24
Він застеріг людей від утримання деяких тварин.
Ветеринар назвав 5 тварин, яких він ніколи б не завів в якості домашніх вихованців
Ветеринар назвав 5 тварин, яких він ніколи б не завів в якості домашніх вихованців / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот з відео

Британський ветеринар поділився п'ятьма тваринами, яких він не став би заводити в якості домашніх вихованців.

Бен, відомий під ніком @ben.the.vet, часто ділиться в мережі своєю думкою про ті чи інші види тварин, і в своєму останньому ролику він застеріг людей від утримання деяких тварин.

Ветеринар Бен

Доктор Бен Сімпсон-Вернон, більш відомий як ветеринар Бен, зібрав понад 208 000 підписників у своєму TikTok. Він ділиться практичними відео на теми добробуту та здоров'я домашніх тварин, багато з яких стосуються спадкових проблем зі здоров'ям у породистих порід собак та котів.

відео дня

У відео, яке набрало понад 45 000 лайків, він заявив, що його робота знайомить його не тільки з "підводними каменями" утримання деяких тварин, але і з позитивними моментами.

"Вони просто не для мене"

Почавши свій список, він назвав папуг своїм першим великим "ні". Він стверджує, що"надзвичайно важко забезпечити достатній простір і стимуляцію для виду, який, як правило, може вільно літати і досліджувати середовище проживання в тропічних лісах".

"Папуга, що нудьгує легко перетворюється в стресового, що проявляється в деструктивній поведінці, дуже гучному голосі і ненормальному поведінці... вони просто не для мене", - поділився ветеринар.

Тяжкість втрати

Другим вихованцем була миша, яка"живе всього один-два роки". Для нього занадто короткий термін, щоб прив'язатися до вихованця і втратити його через рік.

Популярні, але небезпечні

Разом з тим Бен шокував ще більше користувачів третім варіантом, заявивши, що вони не підходять для дітей - незважаючи на те, що є популярними домашніми тваринами.

"Всупереч думці багатьох людей, вони [кролики - ред.] дійсно не є прекрасними дитячими вихованцями. Вони відносяться до хижих видів, тому за своєю природою дуже полохливі. Їм не завжди подобається, коли їх беруть на руки, і вони дуже тендітні", - пояснив ветеринар.

"Вони також схильні до застою кишечника та проблем із зубами, що може призвести до несподіваних ветеринарних рахунків. Вони можуть бути прекрасними домашніми вихованцями, якщо приділяти їм час, але занадто багато людей заводять їх, садять в хату і забувають про них", - поділився ветеринар.

Екзотика

"Мавпа - надзвичайно розумна, дика тварина, а не одомашнений вид, як собаки чи коти... надзвичайно важко задовольнити їх складний характер у вашому домі. Не робіть цього", - порадив ветеринар.

Не для всіх

Нарешті, він заявив, що тхори також входять до його списку "ні".

"Це нахабні, веселі, веселі домашні тварини, але їх смак можна придбати. Вони дійсно смердять і боляче кусаються, якщо вчепляться вам в руку. Вони дуже розумні... і потребують спілкування і великому просторі. Це дійсно не для всіх", - підсумував Бен.

Дивіться відео про те, кого з тварин не можна тримати вдома:

@ben.the.vet 5 species of pet that I personally as a vet wouldn’t have / would advise you to think very carefully about before getting (and in the case of number 4 please do not get them under any circumstance) #learnontiktok#veterinary#animals#petsoftiktok#benthevet♬ 好可爱的宝宝 - 如期而至

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти