StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Складна оптична ілюзія: потрібно знайти на зображенні людину за 5 секунд

1 серпня 2023, 20:39оновлено 2 серпня 2023, 22:13
41851
З цією картинкою-головоломкою зможуть впоратися лише найуважніші люди з дивовижними можливостями.
головоломка
Потрібно знайти людину на картинці / фото: brightside.me

Оптичні ілюзії та головоломки - це чудовий спосіб зрозуміти, наскільки ви уважна та спостережлива людина. Наші очі не відразу можуть передати мозку правильне зображення саме через цю помилку сприйняття.

Далеко не кожна людина може впоратися з такою задачкою і зрозуміти, де саме захована помилка. Такі головоломки дають можливість перевірити свої когнітивні здібності і допомогти зосередитися.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: Загадка для найуважніших: потрібно знайти кролика на загадковій картинці.

відео дня

Ми пропонуємо вам розібратись з дуже цікавою головоломкою. Перед вами картинка, на якій зображені пташки. Вам потрібно уважно роздивитися картинку та знайти на ній людину.

Головне тут мислити нестандартно, бо ця оптична ілюзія не така проста, як здається на перший погляд. Лише найуважніші люди зможуть знати людину. На все у вас є лише 5 секунд. Якщо ви впораєтесь, то у вас високий рівень IQ.

головоломка
Потрібно знайти людину на картинці / фото: brightside.me

Де сховалась людина

Якщо ви змогли знайти людину за 5 секунд, то ми можемо вас привітати. Якщо не змогли, то не варто засмучуватись. Спробуйте виконати завдання, не обмежуючи себе в часі.

Ми попереджали про те, що мислити треба нестандартно. Уважно роздивіться центральну частину картинки. Не намагайтеся шукати людину за птахами, краще охопіть поглядом ціле зображення.

головоломка
Потрібно знайти людину на картинці / фото: brightside.me

Раніше ми публікували складну головоломку, в якій лише люди з високим IQ знайдуть відповідь на останній приклад. З цією математичною головоломкою впорається не кожен. З нею все не так однозначно, як здається спочатку.

Також ми пропонували розібратись з головоломкою, в якій потрібно знайти зайве число за 15 секунд. Впоратись з нею зможуть лише найуважніші.

Вам також сподобається:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти