StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Спробуйте закрити одне око: лише одиниці зможуть розгадати цю оптичну ілюзію

21 грудня 2023, 10:22
10595
Перевірте свій зір і когнітивні здібності за допомогою цієї дивовижної оптичної ілюзії. Чи зможете ви знайти заховане на картинці число за 9 секунд.
Спробуйте закрити одне око: лише одиниці зможуть розгадати цю оптичну ілюзію
Чи зможете ви знайти числа, заховані на картинці за 9 секунд? / Колаж Главред, фото: Brightside, pixabay

Оптичні ілюзії - це інтригуючі оптичні явища, які мають значний вплив на те, як люди бачать речі в повсякденному житті, в мистецтві, в психології і навіть у мозку. Вони демонструють, як мозок обробляє візуальну інформацію та інтерпретує її, доводячи, що наше сприйняття є складною ментальною конструкцією, а не простим відображенням реальності.

Спробуйте закрити одне око: лише одиниці зможуть розгадати цю оптичну ілюзію
Чи зможете ви знайти числа, заховані на картинці за 9 секунд? / Фото: Brightside

Вам потрібно використати свою спостережливість і когнітивні здібності, щоб знайти всі числа, заховані на малюнку. Автори головоломки рекомендують закрити одне око для того, аби побачити приховані на картинці числа. Не забувайте, у вас э лише 9 секунд, для того, аби назвати число, яке замасковане в цій оптичній ілюзії, пише Jagranjosh.

Оптичні ілюзії кидають виклик нашій здатності працювати з неоднозначною або суперечливою інформацією. Спостерігаючи за тим, як мозок реагує на ці ілюзії, дослідники можуть дізнатися більше про роботу мозку, пізнання та сенсорну обробку.

відео дня

Вони є важливими інструментами для візуальних досліджень, оскільки дозволяють зрозуміти, як функціонує візуальна обробка як у здоровому, так і в ушкодженому мозку.

Оптичні ілюзії використовуються в психології та нейронауках для вивчення різних аспектів людського зору, уваги, пам'яті та прийняття рішень. Дослідники зазвичай використовують ілюзії для вивчення обмежень та упереджень людського пізнання.

Оптичні ілюзії можуть бути корисним інструментом для вивчення та викладання мозку, зору та сприйняття. Їх можна використовувати в класі, щоб викликати в учнів інтерес до науки та ілюструвати наукові концепції.

Якщо ви все ще вагаєтесь з відповіддю, будь ласка, погляньте на малюнок нижче.

Спробуйте закрити одне око: лише одиниці зможуть розгадати цю оптичну ілюзію
Правильна відповідь / Фото: Brightside

Вивчення оптичних ілюзій слугує нагадуванням про те, що зір є хибним і кидає виклик нашим припущенням про реальність. Ми можемо дивитися на навколишній світ зі смиренням і відкритим розумом, якщо маємо це розуміння.

Крім того, у нас є і головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно відшукати букву О лише за 3 секунди. Завдання просте, але потрібно бути уважним.

А ще ми пропонуємо розгадати загадкову новорічну головоломку. Дається цілих 3 хвилини, щоб знайти ельфа. Потрібно дуже уважно розглядати картинку для розгадки цієї оптичної ілюзії.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти