StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти мопса на картинці за 10 секунд: заплутана оптична ілюзія

10 жовтня 2023, 06:55оновлено 11 жовтня 2023, 00:08
4460
Побачити тварину, яка заховалася на жвавій вулиці, буде непросто, і впораються з цим лише дуже уважні люди.
Оптическая иллюзия, собака мопс
Потрібно знайти мопса на картинці за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії дуже добре підходять для тих, хто хоче розвинути свій мозковий потенціал. Такі загадки вирізняються своєю складністю і непередбачуваністю, адже не завжди на картинці все так, як нам здається на перший погляд. У наступній оптичній ілюзії потрібно знайти собаку породи мопс у мегаполісі.

На розгадування загадки дається всього 10 секунд, що робить її ще складнішою, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд: загадка, яку розв’яжуть одиниці

відео дня

На картинці ми бачимо пішохідну вулицю у мегаполісі, яка пролягає поміж високими будинками. Вечірня вулиця, якою рухається багато людей, освітлена великою кількістю ліхтарів.

Але десь серед людей непомітно причаївся собака, який дуже вміло ховається від наших очей. Його практично нереально помітити "неозброєним оком"- доведеться дуже добре придивлятися. Мопса знайдуть лише дуже терпеливі люди, адже доведеться проявити неабияку посидючість.

Під час розглядання картинки варто мислити ширше. Не завжди правильними можуть виявитися ті ідеї, які прийдуть на думку першими – іноді важливо приглядатися до таких закутків малюнка, про які ми і не подумали б.

Коли розгадаєте загадку, можна запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони теж захочуть перевірити свою спостережливість. А потім можна порівняти час, який кожен з вас витратить на завдання, і визначити переможця.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти мопса на картинці за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти мопса, даємо невелику підказку – зверніть увагу на вихід із закладу громадського харчування справа.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Собака заховався біля виходу із закладу/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд. Не кожному вдасться розгадати цю загадку, ще й за такий короткий проміжок часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти цифру 5 серед 3 за 10 секунд. Якщо ви впевнені, що можете кинути собі виклик і позмагатися з часом, розгадуючи загадки на швидкість, тоді готуйтеся до складнощів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти