StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти число 225 серед 235 за 8 секунд: лише одиниці розгадають загадку

17 листопада 2023, 14:45оновлено 24 листопада 2023, 15:16
3070
Серед великої кількості однакових тризначних чисел важко буде помітити єдине число, яке відрізняється від усіх інших.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти число 225 серед 235 за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Розгадування оптичних ілюзій, загадок і ребусів допомагає натренувати свою уважність до деталей. Якщо часто вирішувати такі завдання, уже скоро можна помітити, що вам стає все легше і легше це робити.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наступна оптична ілюзія змусить вас бути максимально зосередженими, адже потрібно буде відшукати на картинці число, яке відмінне від усіх інших. На малюнку ми бачимо велику кількість чисел 235. Десь серед них заховане число, що відрізняється всього однією цифрою.

відео дня

Чи зможете ви відшукати число 225, і ще й зробити це дуже швидко – всього за 8 секунд. Лише дуже уважним людям вдасться впоратися за такий короткий проміжок часу.

Спробуйте окинути поглядом спершу всю картинку одразу – раптом вам пощастить і заховане число одразу потрапить у поле вашого зору. Але якщо такий метод не дав результату, переходьте до другого методу – проглядайте кожен рядок або кожен стовпчик у пошуках відмінного від інших числа.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти число 225 серед 235 за 8 секунд/ Главред

Якщо вам не вдається відшукати потрібне число, даємо підказку – зверніть увагу на ділянку ближче до лівого нижнього кута.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Число 225 заховане ближче до лівого нижнього кута/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти качку на картинці за 10 секунд. Помітити пернатого, який дуже добре заховався – непросте завдання.

Також раніше ми розповідали про ребус, у якому потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд. Слово замасковане за допомогою картинок, символів та літер. Відгадати його буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти