StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти качку на картинці за 10 секунд: лише одиниці впораються із загадкою

16 листопада 2023, 12:44оновлено 24 листопада 2023, 15:16
920
Помітити пернатого, який дуже добре заховався – непросте завдання.
Качка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти качку на картинці за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Якщо регулярно розгадувати різні головоломки, оптичні ілюзії та ребуси, то вже дуже скоро можна помітити, як легко це буде вам вдаватися. Адже постійні тренування полегшують процес розгадування у майбутньому. Мозок людини любить такі інтелектуальні "тренування" й обов’язково віддячить вам покращенням уважності та зміцненням ваших навиків у вирішенні складних завдань.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наступна загадка "підкориться" не кожному – потрібно буде відшукати на картинці качку, яка дуже добре заховалася.

відео дня

До того ж, завдання потрібно виконати всього за 10 секунд. Чи впевнені ви, що зможете впоратися з таким завданням наскільки швидко?

Щоб встигнути знайти розгадку до того, як ваш таймер буде вам сигналізувати, що час уже минув, доведеться максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше. Спробуйте вкластися у 10 секунд. Водночас варто пам’ятати, що вкластися у запропонований час – це не головне. Тому якщо вам не вдається знайти розгадку так швидко, засмучуватися не варто. Просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Але якщо ви хочете ускладнити собі завдання, тоді на час варто звертати увагу. Таким чином, наприклад, можна влаштувати змагання з рідними або друзями: кожен з вас повинен засікти час, за який вирішить це завдання, а потім ви порівняєте цей час і визначите переможця. Цікаво буде навіть придумати, який символічний приз отримає переможець.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти качку на картинці за 10 секунд/ unsplash.com

Якщо вам не вдається знайти качку на картинці, даємо невелику підказку – уважно огляньте ділянку внизу біля сходів біля правого краю картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Качка захована біля правого краю картинки/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про ребус, у якому потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд. Слово замасковане за допомогою картинок, символів та літер. Відгадати його буде непросто.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти "дивний" листочок за 8 секунд. Тільки люди зі справді гострим поглядом зможуть зрозуміти, який саме листочок відрізняється від усіх інших.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти