StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нестандартна загадка: лише одиниці знайдуть хлопчика у кімнаті за 15 секунд

15 вересня 2023, 18:13оновлено 17 вересня 2023, 10:16
12706
Дитину, яка захована у приміщенні, зможуть знайти лише дуже уважні та посидючі люди.
Оптическая иллюзия
Потрібно знайти хлопчика у кімнаті за 15 секунд/ fresherslive

Оптичні ілюзії викривлюють реальність і показують її не такою, якою вона є насправді. Саме тому розгадувати загадки, які базуються на оптичних ілюзіях, дуже важко. У наступній загадці потрібно буде знайти хлопчика, який захований на зображенні кімнати.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. За такий короткий проміжок часу впоратися зможе не кожен.

На фото ми бачимо затемнену кімнату, у якій стоять диван і журнальний столик. На стіні – картини, а на балконі, який видно через панорамне вікно стоїть одне крісло.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Підступна загадка для перевірки уважності: чи зможете ви знайти цукерку за 10 секунд

Якщо мимохідь глянути за зображення, то здається, що людей у кімнаті немає, і приміщення стоїть пусте. Але це не так. Десь там є хлопчик, побачити якого зможуть лише одиниці.

Спробуйте добре придивитися до картинки й оглянути усі її закутки. Не забувайте, що завдання потрібно виконати всього за 15 секунд, тому доведеться задіяти усі свої здібності та увімкнути уважність на повну потужність.

Щоб засікти час, скористайтеся таймером або годинником. Але не варто засмучуватися, якщо вам не вдається швидко знайти дитину на картинці. Якщо ви не вклалися у запропонований час, то просто засічіть, скільки часу у вас пішло на завдання.

Також можете запропонувати розгадати цю загадку своїм друзям і рідним, а потім порівняти, у кого з вас пішло на це найменше часу.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти хлопчика у кімнаті за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – уважно огляньте диван. Чи не здається вам, що на ньому хтось сидить?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Хлопчик на дивані/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише найуважніші помітять сову за 16 секунд. Сова заховалася серед засніженого зимового лісу і так добре замаскувалася, що доведеться докласти максимум зусиль, щоб її побачити.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти приховане обличчя людини за 15 секунд. Розгледіти обличчя людини серед космічних об’єктів буде важко, адже воно дуже добре замасковане.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти