StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нереально знайти відповідь: тільки генії побачать персонажа мультфільму в оптичній ілюзії

14 вересня 2023, 17:04оновлено 15 вересня 2023, 12:30
14214
Відгадка так добре захована, що помітити її зможуть лише надзвичайно талановиті люди.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти персонажа мультфільму в оптичній ілюзії за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії складні для розгадування саме тому, що викривлюють реальність і показують нам речі не такими, якими вони є насправді. Тому доводиться докладати максимум зусиль і використовувати усі свої здібності, щоб розібратися що до чого. Наступна оптична ілюзія належить до найважчих – потрібно буде знайти прихованого персонажа мультфільму на картинці.

Наші очі можуть підказувати нам, що крім вертикальних кольорових ліній на цьому малюнку нібито нічого немає. Але це не так. Лише найуважнішим вдасться розгледіти, що ж ховається під цими лініями.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти "невидимого" метелика

відео дня

На завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові позмагатися з часом і перевірити свої здібності – тоді вперед.

Коли будете розглядати картинку, намагайтеся ніби заглянути крізь неї і здогадатися, яке зображення там замасковане.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдається помітити персонажа мультфільму, який ховається за цими кольоровими лініями, і вкластися у 15 секунд. Варто визнати, що за такий короткий проміжок часу і справді впораються лише дуже-дуже уважні люди.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти персонажа мультфільму в оптичній ілюзії за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається швидко розгадати загадку, даємо вам невелику підказку – уважно дивіться саме у центральну частину малюнка по горизонталі ближче до верхнього краю. Найлегше буде помітити вушка персонажа, а після цього для погляду уже повністю відкривається прихована тваринка з мультика.

Внизу ми залишили правильну відповідь. Прихований персонаж з мультика – це Мікі Маус.

Оптическая иллюзия
На картинці захований Мікі Маус/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти приховане обличчя людини за 15 секунд. Розгледіти обличчя людини серед космічних об’єктів буде важко, адже воно дуже добре замасковане.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти слово "хобі" за 13 секунд. Не усім вдасться швидко розгледіти англійське слово hobby серед слів hubby. Одна відмінна літера не так швидко впадає в око.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти