StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Заплутана загадка для геніїв: лише найуважніші помітять сову за 16 секунд

13 вересня 2023, 10:10оновлено 14 вересня 2023, 10:02
2395
Сова заховалася серед засніженого зимового лісу і так добре замаскувалася, що доведеться докласти максимум зусиль, щоб її побачити.
Сова, лес
Потрібно знайти сову у лісі за 16 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно знайти щось приховане на картинці, допомагають розвивати уважність та спостережливість. Складність таких загадок якраз полягає у тому, що речі можуть виявитися не такими, якими вони здаються на перший погляд. Наступна загадка якраз відповідає усім критеріям найскладніших оптичних ілюзій. Потрібно знайти сову на картинці зимового лісу, і це буде дуже непросто.

На малюнку зображений хвойний ліс у зимову пору. Дерева засніжені настільки, що у більшості з них від ваги зимових сніжинок навіть гілки хиляться додолу. Товсте сніжне покривало також накриває землю.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти "невидимого" метелика

відео дня

Десь серед цієї зимової природи заховалася сова. На перший погляд здається, що на картинці немає ніяких тварин, але це не так. Пташка замаскувалася так добре, що помітити її зможуть лише найуважніші.

На виконання завдання дається всього 16 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові перевірити себе і не боїтеся складних завдань, тоді вперед.

Спробуйте уважно обдивитися всю картинку, оглядаючи усі її закутки. Пам’ятайте, що на оптичних ілюзіях часто речі не такі очевидні, й потрібно мислити нестандартно.

Якщо не вдається знайти пташку за 16 секунд, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки далі й засічіть час, який ви витратили на завдання.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти сову у лісі за 16 секунд/ fresherslive

Якщо не вдається знайти сову, даємо невелику підказку – зверніть увагу на середню частину дерева, яке розташоване у правій частині картинки. Нічого там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Сова на деревы справа/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти слово "хобі" за 13 секунд. Не усім вдасться швидко розгледіти англійське слово hobby серед слів hubby. Одна відмінна літера не так швидко впадає в око.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 5-ту людину за 15 секунд. Група з чотирьох осіб, які розмовляють на вулиці, одразу впадає в очі. А от ще одну людину на картинці зможуть побачити лише ті, хто вміє мислити нестандартно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти