StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Неймовірна оптична ілюзія: потрібно знайти приховане обличчя людини за 15 секунд

12 вересня 2023, 07:05оновлено 14 вересня 2023, 10:02
7906
Розгледіти обличчя людини серед космічних об’єктів буде важко, адже воно дуже добре замасковане.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти обличчя людини за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії та загадки допомагають розвивати кмітливість, покращувати розумові здібності та загострювати уважність. Для того, щоб впоратися з наступною оптичною ілюзією, потрібно буде мислити нестандартно і дивитися на речі не так, як ми звикли. Загадка пропонує знайти обличчя людини у космосі.

Для розгадування загадки дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Тому доведеться бути дуже уважними і застосувати усі свої здібності.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти "невидимого" метелика

відео дня

На картинці із космосом серед безлічі космічних об’єктів десь заховане обличчя людини. Розгледіти його буде не так просто – не усім вдасться впоратися із завданням, і ще й вкластися у запропонований час.

Щоб розгадати загадку, доведеться бути дуже терплячими і посидючими, інакше малюнок не розкриє свій секрет.

Спробуйте впоратися з оптичною ілюзією за 15 секунд. Але якщо у вас не вийде вкластися у цей час, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки, не дивлячись на годинник.

Для розгадування загадки спробуйте спершу окинути оком одразу всю картинку – раптом вам усміхнеться успіх і вдасться помітити приховане обличчя одразу. Якщо така тактика не дала результату, тоді продовжуйте пошуки, оглядаючи кожен куточок картинки по черзі.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти обличчя людини за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо підказку – зверніть увагу на ділянка картинки ближче до лівого верхнього кута.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Обличчя заховане ближче до лівого верхнього кута/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 5-ту людину за 15 секунд. Група з чотирьох осіб, які розмовляють на вулиці, одразу впадає в очі. А от ще одну людину на картинці зможуть побачити лише ті, хто вміє мислити нестандартно.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти 8 серед нулів. Всього за 20 секунд потрібно розшукати цифру, яка виділяється із загального ряду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти