StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Неочікувані властивості цибулі: як зберігати авокадо після розрізання

22 липня 2024, 19:46
71
Часто з'їсти ціле авокадо за один раз не виходить, якщо поставити його залишки в холодильник - вони дуже швидко потемніють. Однак є спосіб зберегти його свіжим.
Авокадо
Як зберегти свіже авокадо / Колаж: Главред, фото: flickr, скрін з відео

Авокадо достатньо поживний і дорогий продукт, але зберегти його свіжим після розрізання досить складно, навіть у холодильнику. Однак Джері Джеймс Стон на YouTube розповів, як зробити так, щоб авокадо не потемніло і допоможе в цьому досить неочікуваний продукт.

Джері каже, що після того, як ви розрізали авокадо і залишилась його частина, потрібно взяти цибулю. Її наріжте на середні прямокутники та закиньте у невеликий лоток або миску. Поверх цибулі потрібно викласти авокадо, накрити його щільною кришкою та відправити в холодильник. Так авокадо залишатиметься свіжим на не темнітиме ще протягом певного часу.

Як правильно зберігати авокадо

Інші користувачі інтернету радять спробувати покласти авокадо в герметичний контейнер і залишити його у холодильнику. У такому вигляді розрізаний фрукт зможе пролежати в хорошому стані ще 3-4 дні. Окрім цього можна заморозити авокадо. Розморожений фрукт можна буде використовувати протягом 6 місяців, однак лише для пасти на бутерброди.

відео дня

Чи потрібно зберігати авокадо у холодильнику

Авокадо в залежності від його стану потрібно зберігати або при кімнатній температурі, або у холодильнику. Якщо авокадо ще не доспіло - зберігайте його просто на столі, але ось спілий, або розрізаний фрукт потрібно ховати у холодильник.

Чи можна їсти авокадо, якщо воно потемніло

Якщо середина авокадо не віддає гіркотою, а потемніла лише зовнішня його оболонка, то їсти такий фрукт можна. Його колір змінився через те, що м’якоть має дуже високу кількість заліза в середині. При зіткненні з повітрям починається реакція окислення. Це змушує розділені половинки темніти.

Хто такий Джері Джеймс Стоун?

Джері Джеймс Стоун - YouTube-блогер, власник однойменного каналу, за яким стежать більше 240 тисяч користувачів. Блогер розповідає про вегетаріанську та веганську їжу, прості рецепти та кухонні хитрощі.

Інші новини про зберігання продуктів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти