StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд: загадка, яку розв’яжуть одиниці

11 жовтня 2023, 06:55оновлено 17 жовтня 2023, 12:46
18727
Помітити, де ж саме заховався котик, зможе не кожен. Чи готові ви перевірити свою уважність?
Кот, оптическая иллюзия
Потрібно знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії завжди непрості для розгадування. Логічні завдання, які ґрунтуються на таких картинках, показують нам реальність у зміненому вигляді. Тому будь-що або будь-кого, хто був "зашифрований" у такому малюнку, можуть помітити лише дуже уважні люди. Наступна загадка може дуже сильно заплутати, адже потрібно буде знайти сплячого котика серед каміння на узбережжі.

На виконання завдання дається всього 10 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові кинути собі виклик і позмагатися із часом, тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Тільки найуважніші знайдуть "Оскар" серед десятків слів: неймовірна оптична ілюзія

відео дня

Легше буде розгадувати загадку, якщо ваш погляд не буде рухатися хаотично у різні сторони, а зосередиться на "дослідженні" малюнка, поділивши його на умовні квадрати. Потрібно буде оглядати квадрат за квадратом, пересуваючись щоразу до наступного, якщо на попередньому котика не було виявлено.

Тваринка так майстерно заховалася, що помітити її зможуть лише дуже уважні люди. Спробуйте перевірити свої сили, розгадавши цю загадку.

Можете залучити до розгадування своїх рідних, запропонувавши їм позмагатися з вами. Визначте, скільки часу пішло на розгадування загадки у кожного з вас і визначте переможця.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти котика, який дуже добре заховався серед каміння, даємо невелику підказку – уважно придивіться до ділянки картинки біля лівого краю.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кіт заховався біля лівого краю картинки/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти ведмедя у лісі за 14 секунд. Тільки люди з надзвичайною спостережливістю зможуть виконати це завдання.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд. Не кожному вдасться розгадати цю загадку, ще й за такий короткий проміжок часу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти