StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік виграв у лотерею 2 млн грн: його збагатила дуже дивна звичка

3 липня 2024, 19:39
744
Переможець у лотереї розповів, що його гроші дістануться онукові - чоловік має намір відкрити ощадний рахунок, щоб допомагати своєму родичу.
Чоловік виграв у лотерею 2 млн грн: його збагатила дуже дивна звичка
Чоловік виграв хороші гроші завдяки чужим автомобільним номерам / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У жителя Меріленда, США, дуже дивна звичка. Він носить номерні знаки всіх автомобілів. І така звичка дозволила чоловікові стати переможцем у лотереї.

Як повідомляє американське агентство UPI, чоловік часто запам'ятовує номерні знаки машин, які бачить, а потім вводить їх у лотерейних квитках. І ось 26 червня американець вирішив записати номерні знаки 2-0-5-3-3 в черговий квиток.

І виграв 50 000 доларів.

відео дня

"Я був щасливий і схвильований, коли мої п'ять цифр випали", - зазначив переможець лотереї та наголосив, що ці гроші покладе на ощадний рахунок для онука.

До речі, інший чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався": у банку, куди він відніс гроші, сказали, що з такими грошовими купюрами більше не працюють. Причому обміняти їх неможливо.

Що таке лотерея?

Лотерея - організована азартна гра, під час якої розподіл вигод і збитків залежить від випадкового вибору того чи іншого номера, що зазвичай вказаний на лотерейному квитку. Частина внесених гравцями коштів йде організаторам лотереї, частина виплачується державі у вигляді податків

До речі, чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів. Він прослуховував робочу розмову дружини і прийняв рішення про придбання там акцій. І заробив грошей. Утім, історія закінчилася зовсім не так, як він напевно припускав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти