StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Заробив понад 65 млн грн: чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів

26 лютого 2024, 16:23
Чоловік використовував конфіденційну інформацію у своїх потребах – купив акції та конвертував їх у гроші.
Чоловік, жінка, гроші
Чоловік використав інформацію з роботи дружини, заробив грошей і нарвався на розлучення / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

У США Тайлер Лаудон з Х'юстона, штат Техас, прослуховував телефонні дзвінки своєї дружини і заробив на цьому 1,7 мільйонів доларів, що еквівалентно сумі понад 65 мільйонів гривень.

На сайті Комісії з цінних паперів і бірж США йдеться про те, що компанія звинувачує чоловіка в інсайдерській торгівлі.

Зокрема, Тайлер Лаудон нібито незаконно привласнив закриту інформацію про плани Лондонської нафтогазової компанії BP plc з придбання TravelCenters of America Inc., яка представляє комплекс послуг щодо стоянки вантажівок і турцентрів.

відео дня

Чоловік прослуховував телефонні розмови менеджера ВР, своєї дружини, яка у віддаленому форматі працювала над угодою. Лоудон, не повідомляючи дружині, придбав 46 450 акцій TravelCenters ще до оголошення 16 лютого 2023 року. Внаслідок цього оголошення акцій TravelCenters зросли майже на 71%. Лоудон продав усі свої акції компанії TravelCenters, і отримав прибуток у розмірі 1,76 млн доларів.

"Ми стверджуємо, що пан Лаудон скористався віддаленими умовами роботи і довірою своєї дружини, щоб отримати прибуток від інформації, яка, як він знав, була конфіденційною... Комісія з цінних паперів і бірж (SEC), як і раніше, віддана переслідуванню таких посадових злочинів",-сказали в Комісії.

Комісія подала скаргу на Лоудона до Окружного суду США Південного округу Техасу. Його звинуватили в порушенні положень законів про цінні папери по боротьбі з шахрайством. Лаудон не став заперечувати свою провину і погодився, що йому винесуть часткове рішення. Тепер громадянин виплатить борг з відсотками, а також штраф.

Компанія BP звільнила його дружину Лаудона, навіть незважаючи на те, що немає доказів про її участь і витоку інформації. Жінка подала на розлучення.

До слова, "паршивий день" на роботі дозволив чоловікові зірвати куш. Він несподівано заробив 100 тисяч доларів.

Раньше у Бельгії українець-біженець виграв 500 тис. євро в лотерею. Ім'я переможця невідоме, але кажуть, що він купив квиток лише за 5 євро на заправці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти