StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Більше 2 млн грн: чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався"

10 січня 2024, 11:59
З'ясувалося, що скарб, який чоловік знайшов у своєму будинку, зовсім не знадобився – в банку йому заявили про свою неготовність працювати з такими грошима.
Чоловік, гроші
Чоловік знайшов у своєму будинку скарб, який йому не знадобився / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Житель Іспанії Тоньо Піньєро робив ремонт у своєму будинку і знайшов у банках Nesquik суму, еквівалентну понад 2,2 млн гривень. Чоловік зрадів і думав, що зірвав куш. Але вийшло інакше - як виявилося, гроші неможливо отримати.

Як повідомляє Dailystar, іспанець придбав будинок в Галісії і почав там робити ремонт. Перебираючи старі речі, він знайшов банки Nesquik, в яких були заховані 6 контейнерів. А в цих контейнерах - 9 мільйонів песо.

Чоловік з радістю звернувся в банк, де йому сказали: банк Іспанії вивів з обігу ці банкноти ще в 2002 року. Гроші застаріли вже як 20 років. Обміну вони не підлягають.

відео дня

Сам Тоньо сказав, що в будинку, який він побачив у Facebook і вирішив купити, 40 років ніхто не жив. Житло до купівлі було покинутим.

Раніше ми розповідали, як чоловік знайшов скарб у потаємній кімнаті на горищі. Здивуванню не було меж, але все виявилося "пшиком". У коробках було зовсім не те, що він очікував побачити.

До речі, інший чоловік найняв детектива, щоб той стежив за його нареченою. Експеримент його дуже здивував. В результаті пара розлучилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти