StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік встановив камеру, щоб слідкувати за собакою, але виявив дещо неймовірне

16 серпня 2023, 05:04оновлено 16 серпня 2023, 22:45
13982
Чоловік пояснив, що його собака Джоуль часто засмучується, коли її залишають на самоті. Тому він хотів побачити, через скільки часу пес заспокоїться.
Чоловік встановив камеру, щоб слідкувати за собакою, але виявив дещо неймовірне
Чоловік встановив камеру в квартирі і зробив неймовірне відкриття / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот із відео

Собаки та коти не зовсім відомі тим, що ладнають, але чарівні кадри показують, як один милий дует насправді є найкращими друзями. Турбуючись про свою тривожну собаку чоловік вирішив встановити домашню камеру, щоб стежити за нею. Тоді він ще не знав, що його кішка вже добре піклується про собаку за його відсутності.

Якщо вам цікаві історії з життя людей, то пропонуємо прочитати наш матеріал: Чоловік зробив тест ДНК заради розваги і розкрив страшну таємницю своєї бабусі.

Як пише Mirror, милий і несподіваний запис камери відеоспостереження, знятий у вітальні власника домашньої тварини, показує, як смугастий кіт Кельвін стрибає на диван, щоб приєднатися до собаки Джоуль, пригортається до неї та навіть ніжно потирає їй спину.

відео дня

Так, анонімний власник домашньої тварини, який називається @ginger_cat_and_vizlas в Instagram, пояснив, що його собака Джоуль часто засмучується, коли її залишають на самоті. Тому він хотів побачити, через скільки часу пес заспокоїться.

"Спочатку я поставив усі камери високо, щоб я міг бачити всю кімнату, і я помітив, що Джоуль і Кельвін були разом на дивані. Тому я перевів камеру прямо на диван і зрозумів, що вони не просто сиділи разом на дивані, але й притискалися. Я думаю, що Кельвін справді допомагає впоратися з тривогою Джоуля. Кельвін завжди був дружнім із собаками, але я ніколи не усвідомлював, наскільки це так, доки я не отримав запис з камери", - розповідає чоловік.

Дивіться відео, як кіт турбується про собаку:

Чоловік встановив камеру, щоб слідкувати за собакою, але виявив дещо неймовірне
Кіт турбується про собаку / скріншот

Користувачі соцмережі висловлюють абсолютне обожнювання цьому дуету. Одна людина напише: "Те, як Кельвін намагається заспокоїти Джоуля, потираючись обличчям до його обличчя. Це так мило". Інший прокоментував: "Це чиста любов і відданість. Ось чому я люблю тварин більше, ніж людей. Їхня любов чиста". Третя людина написала: "Я просто обожнюю цих двох, безумовно, вони скрасять кожен мій день. Дуже дякую, що поділилися".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що жінці на ім'я Ада Деніел нещодавно виповнилося аж 108 років. Коли у неї запитали, у чому ж її секрет довголіття, вона із посмішкою на вустах заявила, що її секрет довголіття полягає у тому, що вона мала собак замість дітей.

Також Главред розповідав, що 27-річна Еріка та 30-річний Френк Деріз зі штату Нью-Джерсі, США, пишаються тим, що включили свого улюбленого собаку до головних життєвих подій. Зокрема, золотистий ретривер Бо йшов з молодятами до вівтаря на їхньому весіллі, вгадував стать майбутньої дитини й навіть вибирав ім'я для малюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти