StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік зробив тест ДНК заради розваги і розкрив страшну таємницю своєї бабусі

7 серпня 2023, 02:00
5664
Виявилося, що його бабуся в молоді роки мала курортний роман, під час якого завагітніла.
ДНК
Чоловік розкрив страшну таємницю своєї бабусі / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Один чоловік навіть уявити собі не міг, що його рішення зробити тест ДНК приведе до розкриття давньої таємниці, пов'язаної з його бабусею.

Як пише Mirror, набір для ДНК-тестування чоловік придбав заради розваги, проте у підсумку виявив цілу другу сім'ю, про яку досі нічого не знав.

"За допомогою тесту ДНК я зрозумів, що тато моєї мами не той, про кого ми думали. Моя бабуся все ще жива, їй майже 90. Я поговорив з нею і сказав їй, що все знаю. У неї деменція, але її пам’ять про цю подію кристально чиста", - розповів чоловік.

відео дня

Виявилося, що його бабуся в молоді роки мала курортний роман, під час якого завагітніла.

"Він знав про те, що бабуся вагітна моєю мамою. Він хотів одружитися з моєю бабусею, але моя бабуся його не кохала", - розповів чоловік.

Почувши правду, мати чоловіка розплакалася – її переповнили емоції до своєї мами, тата та рідного батька.

"Це був дуже важкий місяць, моя мама багато плакала, але також було величезне полегшення. Чоловік, якого вона вважала своїм батьком, не був до неї дуже добрим і ставився до неї інакше, ніж до її братів і сестер. Її біологічний тато помер 50 років тому. Тепер у нас є нові двоюрідні брати. Вони надіслали нам фотографії та змогли розповісти нам те, що знали про нього. Здається, він був чудовою людиною", - розповів чоловік.

Нагадаємо, раніше батько купив для своїх близнюків набори для аналізу ДНК, щоб просто розважитися. Однак після отримання результатів з'ясувалася сімейна таємниця, яку дружина намагалася приховати. У мережі він поділився своєю історією, яка більше нагадує серіал.

Також Главред розповідав, що жінка, яка пройшла тест ДНК "заради забави", виявила, що її молодший син насправді зовсім не є її біологічним родичем. Тест також пройшли її 18-річний і 12-річний сини. Спочатку всі подумали, що це якась помилка, але справа була в іншому.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти