StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Могильщик розповів, що відбувається з жіночими імплантами після смерті

19 липня 2023, 10:35
1372
Також він спростував деякі міфи про те, що відбувається з тілом після смерті.
Трунар розповів, що відбувається з жіночими імплантами після смерті
Трунар розповів, що відбувається з жіночими імплантами після смерті / Колаж Главред, фото: скріншот з відео, скріншот YouTube

Відомий в TikTok могильщик Джеральд регулярно отримує від своїх 2,2 млн підписників питання про людське тіло після смерті і про те, як проводиться розтин.

У своєму останньому відео Джеральд відповів на запитання: "якщо у жінки є грудні імплантати, чи видаляються вони, чи тіло розкладається, перетворюючись на скелет зі штучними грудьми?".

"Вони не видаляються. Якщо ви забальзамовані, то бальзамуюча рідина збереже тканини і сповільнить процес розкладання. Якщо ж ви не забальзамовані, то будете розкладатися дуже швидко. Імпланти все ще будуть там. Вони не розкладуться", - пояснив Джеральд.

відео дня

Також він спростував деякі міфи про те, що відбувається з тілом після смерті.

"Кажуть, що волосся і нігті продовжують рости після смерті, але це неправда, це не так. Ваша шкіра стискається - бальзамуюча рідина зневоднює вас,тому здається, що ваше волосся і нігті ростуть. Але ваші імпланти залишаться такими ж, а шкіра навколо них стиснеться і врешті-решт розкладеться".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Дивіться відео про те, що відбувається з жіночими імплантами після смерті:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти