StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Так у всіх сім'ях": жінка "зганьбила непотрібного чоловіка" на весь Інтернет

18 липня 2023, 11:29оновлено 19 липня 2023, 08:16
Жінка опублікувала анонімну тираду про те, що її чоловік не піклується про дітей і дім, тому велика частина роботи лягає на неї.
: енщина на весь Інтернет зганьбила
: енщина на весь Інтернет зганьбила "марного" чоловіка / ілюстративне фото : pixabay.com

Незадоволена жінка поскаржилася на свого чоловіка в мережі. Вона стверджує, що всі жінки, яких вона знає, стикаються з однією і тією ж проблемою у відносинах зі своїми чоловіками - що вони "досить марні" вдома і не виконують свою частку роботи по догляду за дітьми і по дому.

Жінка опублікувала анонімну тираду про те, що її чоловік не піклується про дітей і будинок, тому велика частина роботи лягає на неї - і їй це набридло, пише dailyrecord.

"Усі жінки, яких я знаю, перебувають у моїй ситуації. Непотрібний чоловік. Їх залишають доглядати за дітьми і називають буркотунами, якщо вони скаржаться. В основному все лягає на них. Шлюби у них нікчемні", - стверджує жінка.

відео дня

Також вона зазначила, що їй радять розлучатися, але це, на її думку, нічим не допоможе, оскільки "всі чоловіки однакові".

"У реальному житті всі мої знайомі жінки стикаються з чимось подібним. В основному вона відповідає за все, що стосується дітей та дому. Чоловік багато працює, але не вносить ніякого внеску в турботу про дітей і домашнє господарство", - заявила незадоволена домогосподарка.

За словами жінки, вона відчуває себе розчарованою, їй ніби "брехали" про те, що таке бути заміжньою.

"Що сталося з чоловіками, яких виховували наші батьки? Що вони чекають від жінок, щоб вони все ще були такими ж, як їхні матері? Робити все для дітей і сім'ї", - дивується жінка.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти