StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 9 березня: чи варто змінювати зачіску у цей день

8 березня 2024, 19:10
248
Сьогодні ви можете отримати нагороду за свою допомогу іншим.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (simonemoses_photography), freepik

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 9 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

9 березня - Місяць, що спадає. З 7:08 - 28-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 9 березня

Важливо бути особливо обережними в першій половині місячного дня. Уникайте зайвого напруження, оскільки це може бути шкідливим. У другій половині дня нервозність знижується, почуття стають спокійнішими, а поведінка - врівноваженою.

відео дня

Вплив Місяця 9 березня у сферах життя

Бізнес і гроші: Рекомендується утриматися від ухвалення різких і фундаментальних рішень; відкладіть це на більш слушний момент. Це сприятливий день для роботи і ділових починань. Сьогодні вдалий момент для врегулювання фінансових питань та інвестицій у нерухомість і землю.

Здоров'я: Легкі нездужання не становлять серйозної загрози і скоро минають. Рекомендується соковий день. Важливо берегти зір, обмеживши читання і перегляд телевізора, уникати яскравого освітлення. Людям, які страждають на безсоння, допомагає м'яке світло. Необхідно також стежити за станом голови, мозку й артеріальним тиском.

Стрижка волосся: Сьогодні сприятливий день для походу до перукаря і зміни зачіски.

Стосунки і шлюб: Важливо прислухатися до порад рідних і близьких, які можуть застерегти про можливі проблеми. Сьогодні ви можете отримати нагороду за свою допомогу іншим. Вона може виражатися не тільки в матеріальній формі, а й у визнанні заслуг. Вважається, що сьогодні не найсприятливіший день для вступу в шлюб.

Порада на 9 березня за місячним календарем

Важливо підтримувати позитивний настрій, контролювати емоції та посіяти добрі думки. Не рекомендується зрубувати дерева і дарувати квіти. Сьогодні можуть відбуватися дивні й загадкові події.

Сон на 9 березня за місячним календарем

Сновидіння в цей період можуть нести важливі ознаки про ваше майбутнє.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти