StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 30 листопада 2023: пасивна енергетика доби принесе конфлікти

29 листопада 2023, 08:15
387
Зверніть увагу на стан нирок. Рекомендується проведення очищувальних процедур для шкіри, масажу.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото скріншот Instagram (malina.muresann), freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 30 листопада згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

30 листопада - Спадний Місяць. З 17:50 - 18-й день місячного циклу. Місяць у Раку.

Вплив Місяця на людину 30 листопада

Енергетика цих місячної доби робить людину пасивною, що природно після насиченого попереднього дня. Існує небезпека піддатися впливу інших і почати наслідувати комусь. Уникайте піддаватися впливу як людей, так і ілюзій; не піддавайтеся поклику нижчих інстинктів і темних думок. Все, що можуть сказати про вас неприємного в цей день, в більшості випадків є правдою, тому не ображайтеся, а задумайтеся, як позбутися від недоліків.

відео дня

Вплив Місяця 30 листопада по сферах життя

Бізнес і гроші: Відкладіть важливі справи і переговори, оскільки в цей день не найкращий для серйозної роботи. Займіться поточними завданнями або, залежно від обставин, приділіть день відпочинку. Добре сфокусуватися на сферах, пов'язаних з науковою роботою, творчістю і мистецтвом. Можна звернутися до начальства з приводу вирішення невеликих, нескладних питань. Прості фінансові питання також успішно вирішуються.

Здоров'я: Уникайте пияцтва і куріння, корисно очистити кишечник і підтримати голодування. Якщо у вас заплановані хірургічні втручання, відкладіть їх. Зверніть увагу на стан нирок. Рекомендується проведення очищувальних процедур для шкіри, масажу і омолоджуючих процедур. Підніміться рано вранці, а лягайте спати пізніше - сьогодні потрібно спати менше. Включіть в харчовий раціон горіхи і рослинні масла. Обмежте споживання м'ясної їжі.

Стрижка волосся: Стрижка в цей день може посилити вашу харизму, додати сил і здоров'я. До того ж форма зачіски збережеться довше, бо Місяць убуває, а це означає, що волосся буде рости повільніше. Якщо ви хочете змінити колір волосся - вибирайте колір, який був у вас в найуспішніший період вашого життя.

Стосунки та шлюб: Перша половина цього місячного дня - час конфліктів, душевних чвар, раптових ситуацій і несподіваних неприємностей. Всі негативні і небажані моменти виникають ніби самі по собі, без видимих причин. На тлі нерозуміння і егоїзму можуть виникнути труднощі в роботі і в особистому житті, неадекватна самооцінка, сварки з колегами, партнерами і близькими. День не найкращий для укладення шлюбу, і від інтимних стосунків теж краще утриматися.

Сон в ніч з 29 на 30 листопада

Сон може підказати шляхи до одужання від хвороби.

Порада на 30 листопада за місячним календарем

День вимагає ретельності, здорового глузду та обережності. Необхідно бути обачним і завбачливим. Цей день не є підходящим для роботи з ароматами, тому вдихання запахів. Вибір парфумів, а також використання парфумерії та дезодорантів не рекомендується.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти