StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023 для Дів: які подарунки долі принесе перший місяць зими

28 листопада 2023, 05:24оновлено 28 листопада 2023, 10:42
У перший місяць зими Дівам варто бути обережними з членами родини, оскільки існує ризик конфлікту.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Дів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Дів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, головна подія грудня 2023 року - розворот Меркурія в ретроградний рух в секторі задоволень. Ця планета може зробити так, що плани Дів поміняються в тому, що стосуються планів на Новий рік.

"Наприклад, дати зміняться. Або ви квитки будете міняти, або готель. Під час подорожей варто проявляти обережність. Перевіряйте квитки, документи, виїжджайте заздалегідь в аеропорт або на вокзал, тому що можуть виникнути непередбачені обставини", - говорить гороскоп.

Під час ретроградного Меркурія Дівам може зателефонувати колишній коханий, відновиться спілкування або стосунки. Це дуже вдалий час для примирення.

Діви позбудуться всього зайвого. Бізнес зазнає змін, з'являться старі клієнти. Ви будете міняти щось в справах дітей. Очікуйте багато побачень та святкувань.

5 грудня Венера входить в сектор гармонії, кохання, радості, грошей. Чекайте хорошу новину. У вас з'явиться цікаве коло спілкування. Відбудеться зустріч, яка принесе Дівам радість і задоволення. Можлива короткочасна незабутня поїздка. Родичі заглянуть в гості.

6 грудня Нептун, планета духовності і творчості, після п'яти місяців ретроградного розгортається в прямий рух в 7 будинку відносин. Незрозумілі речі в житті партнерів стануть ясніше. Відкриється таємниця про кохану людину. Діви почнуть медитувати і візуалізувати мрії. Відбудуться важливі робочі переговори.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Молодик 12 грудня розпочне новий цикл у секторі сім'ї та дому. Ви отримаєте новини про ваш будинок: купіть нерухомість, зробіть ремонт. Можливий переїзд. Чекайте на новину від мами. Будьте обережні з членами сімей, оскільки існує ризик конфлікту.

Повня 27 Грудня дозволить Дівам дуже чітко побачити власні плани. Ви точно знатимете, чого хочете. Представники цього знака зодіаку отримають прибуток або винагороду за минулі зусилля. Робота в інтернеті буде продуктивною. У дружніх відносинах відбудеться кульмінація-примирення або сварка. Ви відвідаєте людні заходи, наприклад, концерт, семінар, конференцію.

30 грудня в родині дів відновиться гармонія і мир. Ви будете почувати себе чудово. До вас нарешті прийде внутрішній спокій.

З 31 Грудня всі перешкоди зникнуть з вашого шляху. Сприятливий час для навчання та юридичних справ. На Новий рік ви поїдете за кордон.

Детальний гороскоп для Дів на грудень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти