StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023 для Левів: астролог назвала найприбутковіші дати місяця

26 листопада 2023, 21:34
Повня в грудні висвітить питання, пов'язані з особистим життям. Леви проведуть час на самоті або з дуже близькою людиною, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Левів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Левів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в останній місяць року Меркурій - планета комунікацій та торгівлі - буде ретроградним і змусить Левів подивитися в минуле.

"Можливо ви вийшли на якусь роботу й передумали. Або ви вирішите піти, доопрацювавши до кінця місяця. На роботі може бути підписання контракту з новими умовами або перепідписання договору. Крім того, Леви можуть повернутися до колишнього режиму. Наприклад, знову кинете палити, підете в спортзал, сядете на дієту", - сказала астрологиня.

5 грудня Венера входить четвертий будинок гороскопа, який відповідає за сім'ю. Це планета добра, гармонії, кохання, подарунків і фінансів.

"Можливо, ви отримаєте подарунки від вашої родини після п'ятого грудня. Може, будете купувати щось красиве для дому. Гості можуть приїхати після 4-5 грудня. Також чекайте на хорошу новину від когось з членів родини. Дуже можливо, що відбудеться покупка або продаж нерухомості", - свідчить гороскоп.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух в секторі фінансів. З 30 червня, поки планета була ретроградною, гроші йшли ніби крізь пальці. Також можливо в цей період не було достатнього рівня доходів.

"Нептун символізує океан, коли не видно берегів. У вас можуть бути дуже хороші доходи, пов'язані зі спадщиною, отриманням гранту, стипендії, аліментів, поверненням податків. Хороші суми грошей можуть почати приходити з шостого грудня", - розповіла астролог.

12 грудня - молодик а п'ятому будинку гороскопу. Це сектор любові, передусім, до себе, і яскравості життя. Тут же знаходиться і Марс, який дає бажання, пристрасть красиво жити і дозволяти собі це. За словами Перл, в грудні на Левів чекає нова пропозиція або важлива зустріч.

"Ви закохаєтесь в нову людину або підете на побачення, яке доставить вам величезне задоволення і радість", - сказала астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

27 грудня - повня в 12 будинку висвітить питання, пов'язані з особистим життям. Леви проведуть час на самоті або з дуже близькою людиною. Повня також висвітлює таємниці й призводить до завершення, виписки з лікарні, позбавлення від чогось. 31 грудня Юпітер розвертається в прямий рух в 10 будинку гороскопа. На Левів чекає підвищення на роботі, вигідна пропозиція, зміна статусу.

"31 грудня вас підвищать на роботі або буде якесь досягнення в кар'єрі, статус зміниться на кращий. Може, це пропозиція руки і серця? Станеться щось, чим вам захочеться, поділитися з іншими і навіть похвалитися", - зазначила Анжела Перл.

Детальний гороскоп для Левів на грудень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти