StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 26 листопада 2023: супутник обіцяє розхитану психіку, але вирішення фінансових питань

25 листопада 2023, 11:23
423
Цей день відмінно підходить для кар'єрного росту і успішного бізнесу.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (Fabi Rolon, Laurel Guido)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 26 листопада згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

26 листопада - зростаючий Місяць. З 15:12 - 14-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 26 листопада

Психіка в цей день знаходиться в напруженому стані, що може супроводжуватися коливаннями настрою. У разі поганого настрою рекомендується зайнятися спортом, забезпечивши собі хороше фізичне навантаження, що допоможе здійсненню правильного потоку енергій і, звичайно ж, виявиться корисним.

відео дня

Вплив Місяця 26 листопада по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день відмінно підходить для кар'єрного зросту і успішного бізнесу. Будь-які угоди та угоди, укладені в цей день, обіцяють бути вдалими. Це один з кращих моментів для вирішення фінансових питань. Також сприятливий для слідчих: злочини, скоєні в цей день, легко розкриваються.

Здоров'я: Всі хвороби легко долаються без серйозних наслідків. Рекомендується помірне вживання рідини, оскільки надлишок може викликати порушення в організмі. Можливе проведення "сухого" голодування. Мигдаль і солоні продукти рекомендуються, а варто уникати гіркого і солодкого. Вплив музики сприятливо.

Стрижка волосся: Стрижка волосся в чотирнадцятий місячний день може негативно вплинути на внутрішню гармонію, тому не рекомендується робити цей крок сьогодні. Однак невелика зміна кольору волосся цілком допустима і навіть може мати позитивний вплив на ваш успіх. Для цього шампуні можуть стати вашими надійними союзниками!

Стосунки та шлюб: У цей день відмінно складаються спілкування на всіх рівнях — з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, і навіть з незнайомими. Люди налаштовані рішуче і розумно, готові до дій і змін. Використовуйте цю сприятливу атмосферу в повну силу. Чотирнадцятий місячний день не є підходящим часом для укладення шлюбу. Також слід уникати судових справ і розлучень: хоча на перший погляд все може проходити гладко, можливі негативні наслідки.

Сон в ніч з 25 на 26 листопада

Не надавайте занадто великого значення своїм снам.

Порада на 26 листопада за місячним календарем

Позбавтеся від смутку, туги і поганого настрою, не затримуйтеся у них, а займіться справами. Намагайтеся уникати перевантаження зору та надмірного використання парфумів та інших ароматів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти