StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Який продукт неможливо пересолити: відповідь знають лише одиниці

15 лютого 2024, 03:40оновлено 22 лютого, 13:32
2335
Не усім відомо, який продукт можна варити в кілограмі солі, і він все одно не стане солоним.
Кухня, девушка, соль
Який продукт неможливо пересолити/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сіль є дуже важливим і незамінним продуктом на кухні, без якого не обходиться більшість страв. Крім покращення смаку їжі, цей продукт виконує ще й важливішу роль для людини – допомагає нашому організму підтримувати правильний баланс води та мінералів.

Радимо також прочитати матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Проте якщо споживати занадто багато солі, це з часом може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям. Серед таких небезпечних наслідків, які можуть виникнути – підвищений тиск та серцево-судинні захворювання.

відео дня

Багато людей усвідомлюють, наскільки важливо збалансовано споживати такий продукт, як сіль, щоб не нашкодити своєму здоров’ю. Саме з такою метою багато людей намагаються зменшити споживання солі.

Проте мало кому відомо, який продукт неможливо пересолити. Так, існує такий продукт, який можна варити хоч у кількох кілограмах солі – але пересоленим він все одно не стане.

Цей продукт – яйце, яке готують у шкаралупі. Особливістю яйця є те, що завдяки шкаралупі, яка має спеціальну структуру, сіль не може потрапити всередину і зробити його солоним.

Сіль можуть додавати у воді під час варіння яйця, але не для того, щоб підсолити сам продукт, а для того, щоб шкаралупа добре відставала від білка. А саме яйце всередині залишиться несолоним – його потрібно буде за бажанням підсолювати уже безпосередньо перед споживанням.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти