StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як варити глінтвейн на вині: нюанси від справжніх професіоналів

3 січня 2024, 17:56
121
Главред розповість, як правильно підігріти вино для глінтвейну, щоб не зіпсувати напій.
Як варити глінтвейн на вині
Як варити глінтвейн на вині / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Бажання зігрітися взимку - перманентне. Що може бути краще, ніж теплий чай або глінтвейн для тих, хто любить "міцніше". Однак не всі знають, як правильно зварити цей напій, щоб він не гірчив і був смачним. Ми розповімо, чи можна приготувати глінтвейн з напівсолодкого вина і про інші нюанси його приготування.

Яке вино потрібно для глінтвейну сухе або напівсолодке

Люди, які професійно займаються приготуванням різних напоїв, як правило, рекомендують тільки сухі вина для приготування. У таких винах немає зайвих домішок і практично не міститься цукру. Крім іншого, сухе вино практично не викликає похмілля, якщо випити його в міру. Також краще не використовувати вино, яке зберігається в бочках, в глінтвейні воно може віддавати гіркотою.

Також напівсолодке вино не зовсім підходить для приготування глінтвейну тому, що воно може перевищити норму цукру. Високий вміст цукру псує смакові якості напою. Особливо це стосується вина низького цінового сегмента.

відео дня

Чи потрібно кип'ятити вино для глінтвейну

Під час приготування напою багато хто в першу чергу замислюється про те, як правильно підігріти вино для глінтвейну. І не дарма. Дуже важливо не доводити вино до кипіння, його потрібно гріти на повільному вогні. Тривалий контакт з вогнем може спровокувати появу різкого, пряного і гіркого смаку.

Дивіться відео-рецепт глінтвейну з білого вина і мандарин:

@karinatocoffee Мандариновий глінтвейн, який варто спробувати ? ? ? вино 400 грн сік 3 шт мандаринок 1 лимон і 1 мандарин на кружальця 1ложка меду або цукру, або без спеціі паличка кориці, гвоздика, бадьян, перець # глінтвейн# мандариновийглінтвейн#вино♬ Home Alone - Somewhere In My Memory - Theme - Geek Music

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти