StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прибрати жир зі скла духовки: простий і легкий спосіб

27 листопада 2023, 05:30
9487
Ви швидко зрозумієте, як очистити скло від старого жиру у вашій духовці тоді, коли вам вдасться правильно розібрати кришку і дістати кожне з них.
Духовка
Як очистити скло духовки від нагару і старого жиру / Скріншот YouTube

Господині нерідко стикаються з проблемами, коли потрібно помити скло від духовки, до якого з часом налипає жир і пил. На перший погляд, зробити це не так просто, оскільки незрозуміло, як зняти скло. Проблема не в чистячому засобі, а в знятті стекол. Тому виникає питання, як відмити дзеркальну дверцята духовки. Ми розповімо вам, як просто це зробити.

Зніміть скло з кришки духовки

Для початку потрібно зняти скла з кришки, тому що так буде зручніше їх мити. Найкраще, фотографуйте кожен крок: перед початком зняття стекол фіксуйте на фото, як вони стояли раніше. Це допоможе вам не заплутатися.

відео дня

На багатьох кришках зліва і справа вгорі знаходяться кнопки. Після того як ви на них натиснули, по центру зніметься пластмасова заглушка, і перше і з другим склом можна буде вийняти і поставити їх на рушник. Дверцята краще притримувати другою рукою, щоб вона не зачинилася.

На деяких кришках духовок є і третє скло. Якщо виникли проблеми зі зняттям стекол, знайдіть інструкцію своєї моделі, і, слідуючи підказкам, витягніть його.

Далі скло можна помити звичайним миючим засобом, після чого промити водою і витерти насухо. Коли скла сухі, їх можна ставити назад на кришку.

Так ви зможете легко відмити скла від старого жиру і пилу. Тепер можна буде спокійно повертатися до улюблених страв і чітко бачити, як вони готуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти