StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка на швидкість: потрібно знайти зайву цифру у лабіринті літер за 10 секунд

12 липня 2024, 05:41оновлено 12 липня, 12:37
15749
Нова оптична ілюзія спантеличила користувачів інтернету. Далеко не всі можуть розгадати цю головоломку в зазначений термін.
Чи зможете ви знайти цифру серед букв?
Чи зможете ви знайти цифру серед букв? / Фото: mirror.co.uk

Головоломки та оптичні ілюзії дуже часто публікуються в Мережі, але не всі з них настільки складні, що змушують користувачів замислитися. Якщо ви готові кинути собі виклик, то спробуйте знайти цифру серед безлічі однакових літер.

До речі, ще одна головоломка сподобається шанувальникам футболу. На картинці сховано три кубки-невидимки серед моря інших трофеїв, і завдання гравця — якнайшвидше їх знайти. Читайте матеріал: Дуже складна головоломка: потрібно знайти трофей менш ніж за 30 секунд.

На зображенні нижче - червоний лабіринт із літер "S", намальованих на зеленому тлі. Усе не так просто, як здається, оскільки серед них захована невідома цифра.

відео дня

Дивлячись на зображення, здається, що червона літера "S" заповнює все прямокутне поле, але дехто зможе побачити дивне число за лічені секунди.

Спробуйте чинити опір гіпнотизуючому ефекту сліпуче червоного та зеленого, щоб зберегти гостроту зору. Вам потрібно зосередитися, щоб знайти цифру серед літер.

Оптична ілюзія складається з 28 стовпців букв і 12 рядків. Ті, хто впорається із завданням менш ніж за 10 секунд, можуть похвалитися гострим зором.

Підказка. Подивіться в дальній лівий кут зображення і пошукайте щось незвичайне.

Правильну відповідь ми опублікували нижче:

Правильна відповідь на головоломку
Правильна відповідь на головоломку / Фото: mirror.co.uk

Якщо ж ви впоралися з поставленим завданням, то варто кинути собі ще один виклик - у наступній оптичній ілюзії потрібно буде відшукати бобра серед великої кількості капібарів. Це нелегко буде зробити, адже бобер сховався дуже добре.

Також спробуйте відшукати сову на картинці. Вона настільки добре сховалася, що з першого погляду неможливо зрозуміти, де саме вона може бути.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Якщо сьогодні ви хочете розв'язати ще одне завдання на уважність, то спробуйте знайти дивний кокос в оптичній ілюзії. У вас є п'ять секунд, щоб відшукати його і приєднатися до тих, хто має видатні здібності спостереження.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти