StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка з сірниками: лише за два ходи треба скласти найбільше число

18 червня 2024, 09:53оновлено 20 червня, 13:08
586
Потрібно бути кмітливими і швидкими, як іскра, щоб знайти правильну відповідь у цій загадці.

Головоломка, девушка
Потрібно лише за два ходи скласти найбільше число/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com/ua

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають тренувати мозок, покращувати свої навички розв’язання логічних завдань і загострювати уважність. Регулярне розгадування таких загадок може дати неймовірний ефект – це лише спочатку такі завдання можуть здаватися дуже складними, а після кількох таких тренувань багатьом вдасться лускати їх, як горішки.

Радимо також прочитати матеріал: З’являється отрута, що може вбити: чи можна їсти консервацію, яка здулася

відео дня

У наступній загадці потрібно скласти з сірників найбільше можливе число, пише jagranjosh. Не кожному вдасться розгадати таку складну загадку.

Ця головоломка перевірить частково ваші математичні здібності, а частково – навички критичного мислення. Лише нестандартні, оригінальні підходи до вирішення завдання допоможуть якомога швидше вийти переможцем з цієї гри.

На картинці ми бачимо число 508, яке викладене з сірників. Потрібно перекласти всього два сірники і спробувати створити максимально велике число, яке вам тільки вдасться.

Досить непросто буде впоратися з таким завданням, адже потрібно здійснити всього два ходи і не більше.

Спробуйте зосередитися на загадці й не відволікатися. Якщо докласти зусиль і проявити терпіння, вам точно вдасться знайти максимально можливе число у цьому завданні.

Головоломка
Треба лише за два ходи скласти найбільше число/ jagranjosh

Правильну відповідь ви зможете побачити внизу. Але не прогортайте сторінку донизу, поки не спробуєте розгадати загадку самостійно – таке завдання точно варте того, щоб приділити трішки часу й випробувати свої сили.

Отже, найбільше число, яке пропонують користувачі мережі після розгадування цієї загадки – це 51181. Для цього просто потрібно пересунути верхню та нижню палички від 0 і поставити їх поруч із цифрою 8. Інші можливі відповіді – 999 та 1503.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій лише одиниці прочитають слово за 8 секунд. Непросто буде здогадатися, яке саме слово зашифроване на картинці.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію на перевірку уважності, у якій треба за 4 секунди знайти дивний пиріг. Непросто буде помітити, який саме пиріг серед усіх інших є "неправильним".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти