StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тест на IQ: знайдіть 3 дротики за 15 секунд

28 травня 2024, 01:20оновлено 30 травня, 12:40
3503
Любителі головоломок ламають голову над цією оптичною ілюзією.
Головоломка
Лише люди з високим IQ зможуть знайти 3 червоні дротики серед мішеней за 15 секунд / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, mirror.co.uk

Якщо ви завжди хотіли дізнатись, чи високий у вас IQ, то ця головоломка допоможе нарешті отримати відповідь. Якщо ви розв'яжете її у встановлений термін, то можете вважати себе генієм.

Щоб тримати свої когнітивні в тонусі, варто розгадувати одну головоломку на день. Якщо сьогодні ви не вирішили ще жодного завдання, то саме час почати. Наприклад, чи зможете ви знайти дивний кокос у цій оптичній ілюзії? У вас є п'ять секунд, щоб знайти його і приєднатися до тих, хто володіє видатними спостережливими здібностями.

Як пише Mirror, любителі головоломок ламають голову над цією конкретною оптичною ілюзією. Завдання дуже просте - потрібно знайти три червоні дротики, заховані на картинці, повній мішеней для дартсу.

відео дня

Завдання може здатися простим, але воно складніше, ніж здається на перший погляд, оскільки дротики зображені на червоному тлі й самі містять деякі червоні маркування, що ускладнює пошук.

Але якщо у вас пильний зір і ви зможете помітити дротики за 15 секунд, то у вас просто геніальний IQ.

У вас є 15 секунд, щоб знайти дротики
У вас є 15 секунд, щоб знайти дротики / mirror.co.uk

Підказка. Дротики не сховані на задньому плані зображення, вони всі на виду на одній із мішеней.

Відповідь на загадку можна знайти в правому нижньому кутку зображення.

Правильну відповідь ми опублікували нижче:

Відповідь на головоломку
Відповідь на головоломку / mirror.co.uk

До речі, головоломки та оптичні ілюзії - чудовий спосіб підтримувати активність мозку, а здатність вирішити їх за лічені секунди часто є ознакою високого інтелекту. Якщо ви хочете потренуватися ще, то спробуйте знайти п'ять фруктів за одну хвилину. Ця головоломка вимагатиме серйозної концентрації, адже вам потрібно знайти не один, а п'ять фруктів за 62 секунди - і вони дуже добре заховані.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти