StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 12 секунд знайти магніт

15 квітня 2024, 05:30оновлено 15 квітня, 07:06
Спробуйте розгадати веселу і цікаву головоломку - серед людей і безлічі різноманітних предметів слід знайти магніт, який знаходиться десь у дворі.
загадка
Знайдіть магніт за 12 секунд / Indiatimes

Коли потрібно трохи перепочити, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії часом допомагають не лише розслабитися, а й потренувати концентрацію. Цього разу нам потрібно знайти магніт у дворі серед інших предметів.

Головоломка від Indiatimes вимагає від нас максимальної уважності до деталей. Щоб її розгадати, потрібно уважно розглянути весь малюнок, і тоді вдасться відшукати магніт.

На малюнку - дідусь і онук, які майструють курінь на дереві. Також показані магнітофон, велосипед, столик, будинки і навіть листи. Нам потрібно відшукати магніт.

відео дня

Дається лише 12 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете магніт / Indiatimes

Не вдалося знайти магніт? Ловіть підказку: магніт у правому кутку, навпроти магнітофона. Правильна відповідь обведена в чорний кружок.

розгадка
Якщо вдалося знайти магніт, у вас дуже хороший зір / Indiatimes

Ви можете порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти за 8 секунд мавпу. Мавпа гарно сховалася, і треба добряче постаратися, щоб її відшукати.

Також у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Треба серед справжніх сов спробувати знайти особливого птаха. Ця сова схожа, скоріше, на кішку. Ілюзію треба розгадати лише за 6 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, хто має чудовий зір. На малюнку, здавалося б, однакові будиночки. Наше завдання - відшукати особливий будиночок, причому лише за 5 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти