StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише 1 з 9 людей помітить другого коня за 10 секунд: надзвичайно складна загадка

8 лютого 2024, 14:48оновлено 9 лютого, 13:23
2780
Непросто буде здогадатися, де ж саме заховався другий кінь. Потрібно мати надзвичайно гнучке мислення, щоб добратися до розгадки.
Загадка, конь
Потрібно знайти другого коня за 10 секунд/ TiffyTaffy.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно знайти прихований предмет, тварину або людину, є досить важкими для розгадування. Нерідко може здаватися, що такі загадки досить прості, але це не так – зазвичай те, що заховане від наших очей, дуже добре замасковане, і помітити його не так просто.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише одиниці за 10 секунд вгадають тварину на малюнку: складна загадка з "родзинкою"

Різноманітні загадки допомагають перевірити свою уважність та спостережливість, але водночас вони дають змогу потренувати такі навички та удосконалити їх.

відео дня

У наступній загадці потрібно відшукати другого коня на картинці, пише jagranjosh. Якщо глянути на зображення вперше, може здаватися, що там є лише одна тварина. Але не довіряйте своєму першому враженню – насправді там є те, чого ми одразу навіть не помічаємо.

Якщо хочете максимально швидко відшукати правильну відповідь, сконцентруйтеся на завданні, не відволікайтеся ні на що інше й впевнено рухайтеся вперед.

При цьому варто пам’ятати, що на вирішення завдання у вас є всього 10 секунд, тому не варто баритися, а краще одразу приступати до загадки.

Загадка, конь
Потрібно знайти другого коня за 10 секунд/ TiffyTaffy.com

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Відгадка криється на тілі коня – якщо придивитися, то помітно, що білі плями у його забарвленні утворюють англійське слово horse, яке перекладається українською як кінь.

Загадка, конь
На тілі коня написано horse – з англ. кінь/ TiffyTaffy.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 2 однакові дерева за 5 секунд. Нелегко буде помітити, які з цих чотирьох дерев мають найбільше спільного. Чи готові ви кинути собі виклик?

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку. Не кожен зможе зрозуміти, яка саме тваринка була захована на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти