StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого дуже гарний зір: треба за 6 секунд знайти літеру E

21 лютого 2024, 17:57оновлено 22 лютого, 13:39
3790
Розгадайте веселу головоломку для людей, у яких дійсно чудовий зір та концентрація – потрібно швидко знайти на зображенні особливий смайлик.
Головне
Знайдіть особливу літеру за 11 секунд / Jagranjosh

Звичні дні на роботі або вдома перетворюються в рутину, і хочеться якогось розмаїття. Щоб розслабитися, можна спробувати порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють посміятися, поміркувати і цікаво провести час. На цей раз нам потрібно відшукати незвичайний смайлик.

Головоломка від Jagranjosh далеко не проста. Розгадати її зможуть лише ті, у кого дуже гарний зір і концентрація. На перший погляд здається, що всі смайлики однакові, і правильну відповідь можна знайти лише після ретельного вивчення зображення.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти ананас

відео дня

На зображенні - смайлики з буквою E. Літери немов дивляться на нас і посміхаються. Ваше завдання - відшукати особливу літеру, яка не схожа на все.

Дається лише 6 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете потрібну букву / Jagranjosh

Не вдалося знайти незвичайну літеру? Ловіть підказку: подивіться в середину малюнка і трохи лівіше. Літера, яка там знаходиться лише з очима, але без рота. В цьому і її відмінність. Правильна відповідь обведена в червоний кружечок.

Розгадка
Якщо знайшли літеру, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете розгадати і інші оптичні ілюзії. Наприклад, головоломку, де треба знайти літеру E за 6 секунд. Потрібно уважно розглядати малюнок, щоб розібратися, в чому ж фішка.

Також можна спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір, як у орла. На зображенні, де люди фарбують паркан біля будинку, знадобиться знайти морквину. Причому зробити це треба за 11 секунд.

А ще у нас є дуже непроста оптична ілюзія – треба за 11 секунд знайти помідор. Овоч знаходиться серед вишень, відшукати його дуже непросто. Потрібно мати гарну кмітливість.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти