Головоломка для найпильніших: потрібно знайти каблучку за 6 секунд на городі

9 липня 2024, 01:34
421
Уважні майстри головоломок зможуть помітити каблучку серед цього розкішного саду за шість секунд або навіть менше.
Головоломка:
Головоломки не дадуть мозку постаріти / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, mirror.co.uk

Головоломки та оптичні ілюзії, з одного боку, є просто розвагою. Але водночас вони допомагають вашому мозку залишатися в тонусі до найпохиліших років. Ігри, які тренують зорові здібності, стимулюють розум і допомагають мислити ясно і вміти зосереджуватися.

Якщо ви хочете провести тренування зору просто зараз, то спробуйте розгадати непросту головоломку.

На картинці зображений город. Розгляньте уважно деталі - десь там серед соняшників і моркви, що проростає, заховано золоту каблучку, пише Mirror.

відео дня

Щоб довести свій чудовий зір, потрібно вирішити головоломку максимально швидко. Для цього встановіть таймер лише на шість секунд і подивіться, чи зможете ви розгледіти каблучку в цій складній оптичній ілюзії.

Чи бачите ви золоту каблучку на картинці
Чи бачите ви золоту каблучку на зображенні / mirror.co.uk

Коли ваші очі будуть переміщатися по зображенню, ви побачите яскраво-помаранчеву моркву. Милі чорні кролики сидять поруч із садовою лопатою, тачкою і величними соняшниками, що підносяться над усією сільською сценою. Навколо зображення розташовані кілька білих парканів.

Хоча на перший погляд це не помітно, але серед хаосу на фермі є і золота каблучка.

Якщо шість секунд минули, а ви ще не знайшли каблучку, переведіть погляд на простір між соняшниками і тачкою. Ви побачите золоту смугу, що вінчає верхівку моркви.

Правильна відповідь опублікована нижче:

Правильна відповідь на головоломку
Правильна відповідь на головоломку / mirror.co.uk

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Якщо ж ви впоралися з поставленим завданням, то варто кинути собі ще один виклик - у наступній оптичній ілюзії потрібно буде відшукати бобра серед великої кількості капібар. Це нелегко буде зробити, адже бобер сховався дуже добре.

Також спробуйте відшукати сову на картинці. Вона настільки добре сховалася, що з першого погляду неможливо зрозуміти, де саме вона може бути.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти