StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Цю річ не варто дарувати на Новий Рік близьким

11 грудня 2023, 16:47
4700
Попри усі переваги, зазначена річ у багатьох викликає почуття боязні і страху.
ялинка, новий рік, подарунок, подарунки
Дізнавайтеся, чи можна дарувати в подарунок набір ножів / Колаж Главреда. Фото: pixabay, ua.depositphoto.com

Не всі подарунки на Новий рік прийнятні. У деяких досі залишився "негативний шлейф", навіяний різними забобонами. Тому, якщо ви не впевнені, як до тієї чи іншої речі поставиться людина, краще утриматися від її купівлі. Зокрема, з цим пов'язані і побоювання, чи можна дарувати ножі близьким людям.

Чому не можна дарувати ножі

Згідно з існуючими повір'ями, дарувати ножі на свята близьким людям - до сварок і смутку. Пов'язаний цей страх перш за все з формою і властивістю речі. Адже у людей з гострим лезом асоціюються травми, біль, рани. Тобто вважається, що подарований ніж може символічно "розрізати" міцні відносини або залучити негативну енергію.

Також ножі - символ конфлікту. Якщо ви знаєте, що людина, якій ви робите подарунок, вірить у це повір'я - найкраще вибрати щось інше.

відео дня

Чому можна дарувати ножі

Але є і ситуації, коли дарувати ножі можна. Наприклад, якщо людина вам робить відповідний натяк, що їй необхідна на кухню саме ця річ.

Якщо відкинути усі забобони, ножі - хороший практичний подарунок. Особливо - якщо вони надійні, експлуатація яких не буде викликати нервових нападів у майбутнього власника.

У будь-якому випадку під час вибору подарунка враховуйте інтереси / потреби того, кому даруєте, і, за можливості, персоналізуйте річ (наприклад, нанесіть на ніж гравіювання з ініціалами близької людини).

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти