StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це ім'я відштовхує людей: жінка захотіла дати доньці вінтажне ім'я, але зіткнулася з критикою

21 травня 2023, 22:38
Жінка і її чоловік вирішили назвати дочку досить рідкісним ім'ям, адже воно їм дуже подобається.
Мати дитина
Жінка вирішила назвати свою дочку вінтажним ім'ям / Pixabay

Вагітна жінка ось-ось зустрінеться зі своєю донькою і вже придумала їй ім'я. Класичне і вінтажне ім'я, на її думку, відмінно підійде її малятку. У жінки була мрія назвати свою дочку саме так. Однак людей це ім'я лише відлякує. Про це повідомляє Mirror.

Варто відзначити, що навіть її чоловікові сподобалося вибране ім'я. У той час, як багато хто називає своїх дітей Коув, Олівія, Лілі, Флоренс, майбутнім батькам хочеться зовсім іншого.

"Ми обидва зупинилися на Беатріс для неї. Це був мій давній фаворит, мені подобається, що це "правильне" ім'я, старовинне, класичне і не має негативних конотацій протягом історії. Я вважаю це гарною елегантною альтернативою іменам Шарлотти та Флоренції", - сказала жінка.

відео дня

Однак жінка в шоці від того, що людям зовсім не подобається це ім'я.

"Люди відступили, коли ми сказали, що її звуть Беатріс. Я здивована, що людей майже відштовхує класичне вінтажне ім'я", - сказала жінка.

У той же час жінка додала, що вся ця критика не зможе переконати її і змінити ім'я дитині.

Нагадаємо, Главред повідомляв про те, що начальниця звільнила тренера з гімнастики через те, що у жінки було погане самопочуття. Її позбавили роботи прямо в той момент, коли вона була у відділенні невідкладної допомоги. Потім жінка вирішила помститися начальниці і в підсумку її бізнес розвалився.

Також ми розповідали про те, що жінка дала своїй новонародженій дитині дивне ім'я - Зациан. Все сталося в той момент, коли її брат грав в гру про покемонів і запропонував дати дитині ім'я одного з персонажів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти