Дівчина зробила тест ДНК заради забави і тепер живе в страху

20 жовтня 2024, 16:22
2123
Вона абсолютно не очікувала такого результату.
Дівчина пройшла тест ДНК заради забави і тепер живе в страху
Дівчина пройшла тест ДНК заради забави і тепер живе в страху / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Світ однієї жінки був зруйнований після того, як вона пройшла тест ДНК, який отримала в подарунок.

42-річна жінка зізнається, що не цікавиться своєю спадщиною і предками, але зробила тест у домашніх умовах просто заради інтересу. Однак вона абсолютно не очікувала, що зіткнеться віч-на-віч із трагедіями у своєму родоводі, поділилася вона на Reddit.

"Я вже знаю, що людина, записана в моєму свідоцтві про народження, не є моїм біологічним батьком. Що я точно знаю про своїх відомих предків, так це те, що серед них є безліч незаконнонароджених дітей. Сьогодні я отримала результати і несподівано виявила 27-відсотковий збіг із людиною, про яку ніколи не чула, тож зателефонувала мамі й запитала, чи чула вона це ім'я", - розповіла дівчина.

відео дня

Спочатку мати заперечувала, що знала цього чоловіка, але потім зізналася, що колись зустрічалася з ним. Жінка усвідомила, що чоловік, якого вона вважала своїм батьком, імовірно, таким не був. Спочатку розмова проходила спокійно, і навіть із гумором, але пізніше мама передзвонила, розповівши про свою юність і старого коханого.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Жінка вирішила провести власне розслідування і виявила некролог, у якому згадувалася сестра її ймовірного біологічного батька. Вона також дізналася, що у неї був молодший брат, який помер у віці 20 років від меланоми в 2011 році. Це було особливо важко, тому що того ж року в її сина рецидивував рак мозку, і він помер 2019 року, незадовго до свого 12-річчя.

Тепер жінка боїться, що родичі її біологічного батька можуть спробувати вийти на зв'язок.

"Я не уявляю, як це - дізнатися, що в тебе є ще одна дитина, а потім дізнатися, що ця дитина втратила свого єдиного сина через рак. Це жахливо і здається прокляттям", - зізналася вона.

Жінка запитала у користувачів Reddit: "У кого-небудь ще був такий досвід із ДНК-тестами, про який вони потім шкодували? Я справді не хочу, щоб хтось із цієї родини дізнався про мене".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти